Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

USL şi-a lansat candidaţii la alegeri în Cugir: Discursuri mobilizatoare, concert de muzică populară şi uşoară şi mesaje ale susţinătorilor

Publicat

USL Cugir şi-a lansat, vineri, în prima zi de campanie electorală, candidaţii la alegerile locale din 10 iunie. Liderii organizaţiilor locale ale partidelor care formează uniunea au prezentat apeluri mobilizatoare şi au susţinut că vor câştiga alegerile.

Evenimentul a avut loc în zona Casei de Cultură a oraşului Cugir, în prezenţa a aproximativ 1000 de persoane.

Manifestarea a fost deschisă de un concert de muzică populară susţinut de Taraful Casei de Cultură a oraşului Cugir şi soliştii Ionela Dărab Popa şi Eugen Mihăilă.

A urmat prezentarea propriu-zisă a candidaţilor la alegerile locale, pentru funcţia de primar, consilieri locali şi judeţeni. Fiecare au urcat, pe rând, pe scenă. A fost difuzat şi spotul electoral de prezentare a candidatului din partea USL Cugir pentru funcţia de primar – Adrian Teban, după care acesta a ţinut un mic discurs în faţa asistenţei. A declarat că doreşte să-şi menţină funcţia de primar, pentru a putea duce la finalizare proiectele începute în acest mandate, priorităţile sale fiind: modernizarea Spitalului Orăşenesc Cugir, crearea de noi locuri de muncă şi dezvoltarea turismului în zonă.

Au mai vorbit asistenţei preşedintele PSD Cugir, Cornel Murg, care a declarat că din partea sa echipa USL o să aibă toată susţinerea. De asemenea, au mai adresat mesaje preşedintele PNŢCD Cugir – Mircea Iosif, preşedintele PRM Cugir – Aurel Diaconu şi preşedintele Partidei Romilor “Pro-Europa” Cugir – Ioan Lup. Toţi cei trei lideri ai acestor partide şi-au exprimat susţinerea pentru candidatura lui Adrian Teban.

A doua prezentare a serii a fost a candidaţilor din partea USL la Consiliul Judeţean Alba Iulia. Dintre ei au fost prezenţi: Ioan Dîrzu (preşedinte PSD Alba), Simion Creţu şi Florin Roman (vicepreşedinţi PNL Alba), Marcela Dărămuş, Dumitru Fulea, Mihaela Dehelean, Bogdan Dumitru, Angelina Mocan, Ioan Florea şi, nu în ultimul rând, cugirenii Mihai Nicuşor (vicepreşedinte PNL Cugir) şi Ovidiu Ciucur. Au mai participat primarii de la Sălişte – Aurel Stănilă şi de la Cîmpeni – Călin Andreş.

Cei prezenţi au putut urmări şi difuzarea spotului electoral al candidatului USL la preşedinţia Consiliului Judeţean Alba Iulia, deputatul Teodor Atanasiu. Acesta a ţinut un discurs moralizator, mobilizator pentru cei prezenţi şi nu a omis să le reproşeze contracandidaţilor insuccesele şi rezultatele din mandatele actuale ale acestora.

Evenimentul s-a încheiat cu un concert de muzică uşoară susţinut de solista sibiancă Anya şi trupa Riff.

Sorin GIURCA

[nggallery id=222]


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax