Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

USL solicită Consiliului Local reducerea taxelor și impozitelor la nivelul valorilor din 2012

Publicat

taxe

USL Alba face demersuri pentru convingerea administrației locale din Alba Iulia de a reduce taxele și impozitele locale la valorile din 2012. În acest sens, consilierii USL doresc organizarea unei noi ședințe extraordinare pentru reanalizarea oportunătății acestei recente majorări.

Vă prezentăm comunicatul de presă emis de USL Alba:

„USL Alba Iulia va propune organizarea unei noi ședințe extraordinare, la inițativa membrilor PNL care s-au opus majorării impozitelor și taxelor locale chiar în Ședința extraordinară din data de 7 ianuarie a Consiliului Local Alba Iulia, în vederea reanalizării oportunității acesor majorări și reducerii taxelor la nivelul din 2012. Acest demers are la bază și faptul că Guvernul României a aprobat Ordonanța de Urgență ce permite autorităților locale să decidă reducerea taxelor și impozitelor locale, dar și restituirea sumelor plătite în plus de contribuabili. Consilierii locali albaiulieni ai PNL consideră că municipalitatea nu a fost în niciun fel obligată să majoreze taxele locale, pe terenuri, clădiri și alte bunuri, dar că a fost o interpretare dusă la extrem a unei Hotărâri de Guvern din 27 decembrie.

PNL Alba Iulia se manifestă în continuare împotriva propunerii adoptate de majoritatea CL Alba Iulia, de majorarea cu 16,05% a nivelurilor impozabile și taxelor locale și consideră că este firesc, în actualele condiții economice locale ca acestea să revină la nivelul din 2012”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Βαλεντίνη

    miercuri, 09.01.2013 at 18:47

    ce rahati ! dupa ce ca din cauza lor s-au marit taxele si daca nu se mareau era in ilegalitate primaria cer sa le scada ceea ce oricum urma sa faca primaria

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax