Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

USR a bătut PSD, în Alba Iulia. Uniunea Salvați România, cu peste 4.000 de voturi peste social democrați

Publicat

Filiala locală a USR Alba Iulia se declară mulțumită de rezultatul obținut în municipiul Alba Iulia. Președintele filialei locale Alba Iulia și a filialei județene a Partidului Uniunea Salvați România (USR), Beniamin Todosiu a declarat că ambele obiective asumate au fost realizate.

Ne-am propus un rezultat de 15 % pe județ și 20 % în Alba Iulia. Rezultatele provizorii arată că avem 16% pe județ și 23 % în Alba Iulia. Avem peste 4.000 de voturi peste PSD, în Alba Iulia. Felicitări celor care au crezut în schimbare! Felicitări celor care cred că actuala clasă politică poate să fie reformată”, a explicat Todosiu.

Potrivit acestuia, USR Alba a reușit în numai șase luni de zile să realizeze o structură de 10 filiale în județ.

„În cel mai scurt timp vom finaliza alte 10 filiale, urmând ca până la următoarele alegeri să avem filiale funcționale în toate unitățile teritorial administrative. Le mulțumim reprezentanților noștri din secțiile de votare, voluntarilor și membrilor de partid care au contribuit la obținerea acestui rezultat istoric”, a mai declarat președintele USR Alba, Beniamin Todosiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax