Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

USR Alba felicită PNL pentru câștigarea alegerilor în județ, dar anunță că ”nu va ezita să se situeze în opoziție”

Publicat

s

USR Alba a transmis organizației PNL ”felicitări cordiale” pentru câștigarea alegerilor în județ și în municipiul Alba Iulia, dar a anunțat în același timp că ”nu va ezita să se situeze în opoziție”. 

Totodată, USR a reamintit că a depus o propunere la Primăria Alba Iulia pentru o alcătuire participativă a bugetului, adică cetățenii să participe la luarea deciziilor cu privire la cheltuirea unui procent din buget.

”Sper că și PNL va respecta voința electoratului nostru și va trata cu respect inițiativele noastre. Filiala USR Alba Iulia a depus la primărie , în luna noiembrie a anului trecut, un proiect de bugetare participativă” a spus președintele USR Alba, Beniamin Todosiu, care a transmis un comunicat de presă.

Citește și: Cum ai vrea să fie cheltuit bugetul de investiții al municipiului Alba Iulia? Propune idei și noi le ducem la primărie

Comunicat USR:

„Alianța USR PLUS a obținut un scor de 24,43% în Alba Iulia, la alegerile europarlamentare. Am realizat cât ne-am propus în alianță, cu toate că bugetul nostru de campanie a fost unul foarte mic. Le mulțumesc, încă o dată, celor care au crezut în schimbare și mă bucur nespus că generația tânără a ieșit la vot într-un număr atât de mare.

Cele mai cordiale felicitări le transmit și Partidului Național Liberal, care și-a reconfirmat  superioritatea în municipiul Alba Iulia.

USR nu va ezita să se situeze în opoziție, dacă va constata abateri de la principiile  democratice și morale.

Sper că și PNL va respecta voința electoratului nostru și va trata cu respect inițiativele noastre. Filiala USR Alba Iulia a depus la primărie , în luna noiembrie a anului trecut, un proiect de bugetare participativă.

Prin acest proiect dorim să dăm albaiulienilor posibilitatea  totală  în a decide anumite priorități de cheltuire a unui anumit procent din bugetul anual al primăriei.

Ne bucurăm că în ședința Consiliului Local  de marți, acest proiect a început să prindă contur printr-o altă formă: „Municipiul Alba Iulia – Administrație Inteligentă.”

Sigur, au omis să aprecieze inițiativa noastră măcar cu un „mulțumesc”, fapt pentru care noi le transmitem un politicos : Cu plăcere!”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax