Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

USR Alba îl susține pe Iohannis în turul II, dar acuză PNL de politizarea administrației locale și risipa banilor publici

Publicat

usr alba

USR Alba a transmis miercuri că îl susține pe Klaus Iohannis în turul doi al alegerilor prezidențiale și ”nu PNL Alba”.Reprezentanții partidului spun că se delimitează de partidul din care provine președintele, PNL, partid pe care îl acuză de politizarea administrației locale și risipa banilor publici.

”După rezultatul din 10 noiembrie, actualul președinte al României este singura alegere posibilă pentru echipa USR Alba. Îi vom acorda votul în speranța unui al doilea mandat mai activ, a implicării sale în organizarea alegerilor anticipate și într-o reformă de substanță a Constituției” au comunicat reprezentanții formațiunii.

La fel cum acum 5 ani am votat Klaus Iohannis, la fel votez și acum. Suntem în aceeași situație de a vota anti PSD. Trebuie să votăm împotriva celor care de 3 ani de zile au luptat împotriva intereselor românilor și a țării. Nu vom uita această filă neagră din istoria recentă a României – Guvernarea PSD 2016-2019 și în 24 Noiembrie cetățenii vor vota pentru o Românie fără PSD! Îi îndemn pe toți albaiulienii să îl voteze duminică pe Klaus Iohannis”, a declarat Beniamin Todosiu, președintele USR Alba.

”Ne delimităm clar de partidul din care provine domnul Iohannis. În opinia noastră, PNL Alba reprezintă explicit tipologia politică a celor 30 de ani care ne-au adus aici: politizarea administrației locale, risipa banilor publici prin sprijinirea firmelor de casă și a rețelelor de interese, ignorarea nevoilor reale ale comunității noastre.

USR Alba continuă să rămână alături de cetățeni și de comunitate, să promoveze transparența, integritatea și profesionalismul și crede că cetățenii au nevoie de o administrație locală preocupată mai mult de interesele oamenilor și nu de interesele personale ale politicienilor” se arată într-un comunicat transmis redacției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax