Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

USR Alba, în negocieri pentru un candidat la Primăria Alba Iulia. Anunțul făcut de către președintele filialei

Publicat

usr alba

USR Alba își propune să câștige Primăria Alba Iulia la alegerile locale din 2020. Anunțul a fost făcut de către președintele filialei locale, Beniamin Todosiu, miercuri, într-o conferință de presă. Acesta a mai susținut că momentan au mai multe variante pentru candidatul care va reprezenta partidul la alegerile locale și că numele acestuia va fi făcut public în luna septembrie.

La alegerile europarlamentare, în Alba Iulia, alianța USR-PLUS a reușit să obțină 23% din numărul de voturi înregistrate.

”USR Alba își propune să câștige Primăria din Alba Iulia, vom pregăti niște candidați în această speță, inclusiv o echipă de consilieri locali, care vor fi foarte bine pregătiți și vor înainta proiecte bune pentru cetățeni, care vin din partea cetățenilor”, a declarat Beniamin Todosiu.

Întrebat de reporterul Alba24 la ce candidați s-au gândit pentru a reprezenta partidul în lupta pentru Primăria Alba Iulia, Todosiu a spus: ”avem câteva variante, deocamdată nu le vom face publice, va veni probabil în luna septembrie când vom anunța candidatura pentru Primăria Alba Iulia din partea USR”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax