Connect with us
Publicitate

CUGIR

USR Cugir și-a desemnat candidatul pentru primăria orașului. Ingineri, profesori și un doctor propuși pentru Consiliul Local

Publicat

USR Cugir și-a desemnat candidatul pentru funcția de primar al orașului, la viitoarele alegeri locale, în persoana lui Serdiuc Flaviu Alin. 

De asemenea, sâmbătă 7 martie, în cadrul Adunării Generale a USR Cugir a fost întocmită și lista cu persoanele propuse pentru consiliul local al orașului. 

Pentru Consiliul Local al Orașului Cugir, pe lista USR se regăsesc antreprenori, ingineri, tehnicieni, profesori, dar și un doctor.

Primele locuri în lista pentru alegerile la Consiliul Local Cugir: Flaviu Alin Serdiuc (antreprenor), Claudiu Nemeș (inginer), Emil Cetean (profesor), Mihai Rus (inginer), Mihaela Vereș (profesor), Paul Ciobanu (tehnician), Florin Danciu (anteprenor), Roxana Patachi (doctor), Rodica Catrinescu (antreprenor), Uian Nicolae (antreprenor), Gabriel Sideriaș (inginer), Florentina Grozavescu (tehnician), Sorin Pastiu (antreprenor).

„A sosit momentul atât de așteptat de către mulți dintre cugireni și anume anunțarea oficială a candidatului USR pentru Primăria Cugir.

Uniunea Salvați România este un partid relativ nou pe scena politică din România, dar singurul partid care a reușit să strângă un milion de semnături pentru susținerea campaniei „Fără penali în funcțiile publice” și care a apărat cu înverșunare justiția din România.

USR este primul partid care a adus pe scena politică principii sănătoase și care chiar luptă pentru ele, iar acum a venit momentul să ne implicăm activ pentru îmbunătățirea, pe toate planurile, a orașului Cugir. Sunt ferm convins că orașul nostru merită mai mult.

Am căutat o implicare mai profundă și am decis să mă alătur proiectului Uniunea Salvați România de la începutul anului 2019, contribuind la fiecare campanie de până acum și fiind în stradă, alături de cetățeni, pentru a prezenta proiectul politic al USR.

Sunt omul dedicat pe care orașul Cugir îl merită, care critică lucrurile dintr-o perspectivă constructivă pentru a le duce la un nou nivel.

Cunosc multe din problemele Cugirului și am venit cu o serie de propuneri care să îmbunătățească viața cugirenilor, propuneri care se vor regăsi în programul de guvernare locală, asumat alături de echipa USR pentru Consiliul Local”, a declarat Serdiuc Flaviu Alin.

În perioada următoare, echipa USR Cugir se va deplasa în toate zonele orașului pentru a prelua solicitări ale cetățenilor, astfel încât, împreună cu aceștia, să propună cel mai bun program de guvernare locală. Cetățenii orașului sunt așteptați să își exprime deschis toate solicitările, acestea urmând a fi preluate în vederea asigurării unei administrații locale transparente, eficiente și în slujba cetățenilor, au transmis reprezentanții USR Cugir într-un comunicat de presă. 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax