Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

USR pierde singurul primar de comună pe care îl are Alba. Liberalii au anunțat că va candida pe listele PNL, la alegerile din 2024

Publicat

Primarul USR al comunei Lupșa, Radu Penciu, va candida din partea PNL la alegerile din 2024. Anunțul a fost făcut de către președintele PNL Alba Iulia, Marius Hațegan. 

„Alba are cu ce se mândri! Cu gospodari care lucrează pentru oameni, în fiecare zi!

Cine face administrație în mod eficient, înțelege că munca pentru cetățeni e mult dincolo de politică și de partid. Iar Radu Penciu e exact tipul de primar preocupat de rezultate, nu de sigla de partid. Colaborarea sa din ultimii ani cu viceprimarul liberal al comunei Lupșa, Gheorghe Giurgiu, este una din care principalii câștigători sunt lupșenii.

Suntem bucuroși și onorați să-l primim în echipa liberală, din 2024, pentru a continua alături de viceprimarul Gheorghe Giurgiu numeroasele proiecte începute în Lupșa.

Și, sub nicio formă n-am „capturat” un om dintr-un sediu, dimpotrivă, l-am susținut în afara primăriei, acolo unde sunt șantierele și proiectele de dezvoltare. E o persoană cu care, ani de zile, am lucrat instituțional, și am generat, împreună, rezultate pentru Lupșa și oamenii pe care-i reprezintă.

În rest, inclusiv democratic vorbind, decizia cuiva de a alege o altă „familie” trebuie respectată. Atâta vreme cât nu se bazează pe oportunism. Și, să nu uităm că, în final, la vot, cetățenii caută oameni. Mai ales pe cei care, prin muncă și rezultate, <sfințesc locul>” a scris joi seara Marius Hațegan, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 27.04.2023 at 20:13

    „Radu Penciu e exact tipul de primar preocupat de rezultate, nu de sigla de partid”. Păi atunci de ce mai are nevoie de sigla voastră ? Mă, ce oameni parşivi sunteţi. Oricum cu căţi liberali aveţi prin prejmă tot sunteţi la remorca PSD. Şi v-o trag, cum ştiu ei mai bine. Cred că în următorii zece ani sunteţi istorie. Că nu performaţi cu nimic, puneţi bocanc în loc de premier.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax