Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

USR–PLUS Sebeș: După modelul mentorilor de la Alba Iulia, Dorin Nistor folosește ILEGAL bani publici pentru panouri politice (P)

Publicat

După modelul mentorilor de la Alba Iulia, Primarul Dorin Nistor și echipa PNL folosesc ILEGAL bani publici pentru promovarea electorală, bani cu care au realizat panouri stradale asociate candidatului liberal și pe care le-au amplasat în zone publice din Sebeș.

Uniunea Salvați România – Filiala Sebeș a sesizat Biroul Electoral de Circumscripție Sebeș despre această faptă care încalcă legislația electorală și solicită totodată autorităților să se sesizeze pentru a verifica legalitatea cheltuirii banilor publici pentru aceste materiale electorale.

O faptă similară a fost sancționată de Biroul Electoral Alba Iulia și de Biroul Județean Alba, care au obligat viceprimarul cu atribuții de primar al municipiului Alba Iulia să înlăture toate aceste panouri ilegale.

În fapt, atât în perioada de precampanie electorală, cât și după declanșarea perioadei legale a campaniei electorale, primarul Dorin Nistor a folosit panouri de afișaj stradal, amplasate pe domeniul public, pe care au fost expuse diferite afișe cu proiecte realizate sau proiecte pe care aceeași instituție intenționează să le realizeze în perioada următoare. Pe fiecare dintre afișele respective apare sintagma „Drag de Sebeș” sau #dragdeSebeș și se păstrează culorile și grafica folosită de Partidul Național Liberal. Aceeași sintagmă, „Drag de Sebeș”, apare pe toate materialele publicitare de campanie electorală care aparțin domnului Dorin Nistor, candidatul la funcția de primar al municipiului Sebeș din partea PNL.

Faptele primarului Dorin Nistor dovedesc încă o dată faptul că Sebeșul a fost confiscat de un grup de băieți deștepți, iar ora exactă se dă de la Alba Iulia, de acolo de unde vine în fiecare dimineață și primarul navetist. Pașii acestuia sunt îndrumați cu măiestria unui artist păpușar de către Mircea Hava, mentorul lui Dorin Nistor, iar în locul interesului cetățeanului au fost instaurate interesul băieților deștepți și interesul de partid.

Cerem public Primăriei Sebeș să prezinte lista tuturor cheltuielilor efectuate pentru panourile cu care a împânzita acum orașul și care sugerează votarea lui Dorin Nistor prin folosirea mesajului de campanie al acestuia #dragdeSebeș.

Fapta primarului Dorin Nistor este încă o palmă dată cetățenilor din Sebeș și o dovadă a modului în care folosește ILEGAL, DISCREȚIONAR și în INTERES DE PARTID bugetul local.

AJUNGE! V-ați bătut joc prea mult timp de Sebeș! Opriți risipa banilor publici!

Alături de locuitorii din Sebeș cerem public autorităților competente să înceapă cercetările privind cheltuirea ILEGALĂ a banilor publici în campania electorală. Dorin Nistor și PNL trebuie să restituie toți banii „împrumutați” din buzunarul oamenilor din Sebeș!

Acest articol a fost comandat de Partidul Uniunea Salvați România – Organizația Județeană Alba, parte a alianței electorale “Alianța USR PLUS”,

Cod mandatar financiar: 21200251

Executat de SC INDEPENDENT SRL – portal: https://alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax