Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

USR-PLUS și-a anunțat candidatul pentru Primăria Cugir: un om de afaceri în vârstă de 43 de ani

Publicat

Președintele USR Alba, Beniamin Todosiu, a anunțat marți candidatul Alianței USR – PLUS la Primăria Cugir. Este vorba despre Flaviu Serdiuc, despre care reprezentanții alianței spun că a trăit mai mulți ani în străinătate și în prezent este antreprenor.

Flaviu Serdiuc are 43 de ani, și a trăit mulți ani în Italia și Germania. Întors acasă în urmă cu 10 ani, acesta a pus pe picioare o afacere de succes prin care a creat câteva zeci de locuri de muncă.

„Nu mai vreau ca orașul nostru să dețină un record rușinos: suntem orașul din România care am pierdut în ultimii 20 de ani mai bine de o treime din populație și aproape fiecare familie are cel puțin un membru care a luat drumul pribegiei, împins de sărăcie și de lipsa oricărei posibilități de a-și face un rost în viață. Vrem ca fiii, fiicele, nepoții sau prietenii noștri să rămână în Cugir, să rămână acasă!”, a spus Flavius Serdiuc.

Alianța USR – PLUS propune programul de guvernare locală participativă „Cugir – Orizont 2030” care conține măsuri și proiecte coerente pentru transformarea Cugirului într-un oraș cu adevărat european, pentru dezvoltarea economică a orașului, pentru oprirea depopulării și pentru transparentizarea activității administrației publice locale.

Programul pune în centrul investițiilor și deciziilor administrative interesul cetățeanului și dorește totodată crearea unor instrumente prin care locuitorii să fie consultați continuu cu privire la proiectele importante pentru Cugir.

USR-PLUS Alba a făcut publică și adresa de email a candidatului, care poate primi idei de proiecte pentru oraș: flaviu.serdiuc@usralba.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Emilia

    marți, 21.07.2020 at 14:39

    Go Fla gooo. Vrem schimbare la Cugir!

  2. Adrian

    marți, 21.07.2020 at 15:04

    Mult succes, Flavius !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax