Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

USR și PMP au negociat construirea unei alternative de dreapta la PNL-PSD, pentru alegerile din 2024

Publicat

USR și PMP vor să construiască o alternativă la PSD-PNL. Cătălin Drulă și Eugen Tomac, au negociat miercuri construirea unei alianțe electorale de dreapta pentru alegerile de anul viitor 2024, potrivit unui comunicat de presă al USR.

Echipele de negociatori au discutat despre cele patru rânduri de alegeri din 2024 și posibilitatea de a da votanților o alternativă la alianța dintre partidele conduse de Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă.

USR e cotată în sondaje la 11-12% din intențiile de vot, PMP – la 4%.

USR face parte din familia europeană Renew, în timp ce PMP (partidul înființat de Traian Băsescu) e parte din Partidul Popular European.

De la discuții a lipsit Ludovic Orban (Forța Dreptei).

Cătălin Drulă:

„România trebuie salvată de la prăpastia socialist-securistă săpată de PSD și sateliții săi.

Reformele din PNRR, banii europeni pentru investiții și preocuparea pentru binele comunității nu pot fi asigurate în România decât de un pol de dreapta cu orientare modernistă și axată pe interesul românilor, nu al specialilor de partid”.

Eugen Tomac:

„Numai dreapta modernă și onestă poate oferi României o șansă la un viitor mai bun.

Coalizarea forțelor care se opun pesedismului clientelar reprezintă singura cale de a demufa clientela de căpușe de partid de la bugetul statului și de a asigura o dezvoltare bazată pe investiții și reforme structurale”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 07.06.2023 at 21:10

    Bine a puctat Drulă, pe unde te uiţi numai steluţe apar. Totuşi, Drulă trebuie să dovedească cât mai repede că asocierea USR-ului cu Coldea nu mai e de actualitate. PMP-ul suferă din lipsă de marfă, n-au scos la iveală încă nimic. Orban şi-a trăit traiul şi-a mâncat mălaiul.O umbră.Trebuie făcut ceva că prostia celor de la guvernare n-are limite.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax