Connect with us
Publicitate

CUGIR

Utilaje noi, la Fabrica de Arme din Cugir. Investiție pentru modernizarea producției și creșterea productivității

Publicat

fabrica de arme cugir 2

Fabrica de Arme Cugir cumpără trei mașini de frezat, pentru modernizarea producției, creșterea productivității și îmbunătățirea calității produselor. 

Compania Națională Romarm SA – Filiala Fabrica de Arme Cugir SA a lansat joi, 27 octombrie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru achiziția unor mașini de frezat verticale.

Valoarea totală a investiției este estimată la 530.000 de lei, fără TVA.

Potrivit caietului de sarcini, mașinile de frezat sunt destinate înlocuirii parțiale a utilajelor existente. De asemenea, prin achiziție se urmărește modernizarea producției, creșterea productivității, reducerea rebuturilor și îmbunătățirea calității produselor.

Utilajele trebuie să fie capabile să lucreze trei schimburi zilnic, cinci zile pe săptămână. Echipamentele livrate și puse în funcțiune trebuie să fie capabile să realizeze toate procesele și performanțele specificate în oferta tehnică și să treacă toate testele calitative necesare pentru a le confirma.

La recepție se vor efectua minim următoarele teste:

  • precizia geometrică statică
  • piesa de probă

Ulterior recepției, furnizorul va efectua gratuit instruirea deservanților (un număr de minim 5 persoane) privind modul de exploatare, întreținere, precum și măsurile SSM și PSI. Instruirea se va efectua de către specialiștii firmei furnizoare la locul de funcționare a echipamentelor livrate, timp de minim 10 zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Horatiu

    vineri, 28.10.2022 at 12:43

    Asta dacă mai găsiți frezor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax