Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Utilizatorii TikTok din România care crează efecte video populare vor putea câștiga bani de pe urma acestora. Care sunt cerințele

Publicat

Utilizatorii TikTok din România care crează efecte video populare vor putea câștiga bani de pe urma acestora. TikTok a anunțat extinderea programului Effect Creator Rewards, acesta fiind disponibil acum și în România. Prin intermediul programului, creatorii de conţinut pot câştiga bani de pe urma efectelor de realitate augmentată create. 

Potrivit reprezentanților TikTok, de la lansarea programului, creatorii din întreaga lume au reușit să câștige sume semnificative pentru efectele lor populare. Unii dintre aceștia au primit chiar și 14.000 de dolari pentru un efect și 50.000 de dolari pe lună.

Programul Effect Creator Rewards este acum disponibil în 33 de noi ţări, pe lângă cele în care putea fi folosit şi până acum, printre acestea numărându-se şi România, Ungaria, Belgia, Austria sau Elveția.

Acest program permite creatorilor de conţinut să câştige bani de pe urma efectelor de realitate augmentată pe care le crează, dacă acestea se dovedesc destul de populare.

Utilizatorii TikTok din România care crează efecte video populare vor putea câștiga bani. Cerințe

În trecut, creatorii aveau nevoie ca un efect să fi fost folosit în 200.000 de videoclipuri, pentru ca efectul să înceapă să adune recompense.

Începând cu data de 12 martie, efectele noi trebuie să fie folosite în doar 100.000 de videoclipuri pentru a începe să fie recompensate. Astfel, pentru a începe să genereze bani, un anumit efect trebuie să fie folosit de cel puţin 100.000 de filmări într-o perioadă de 90 de zile.

O altă schimbare este că, pentru plată, sunt luate în calcul doar clipurile publice care folosesc efectele, nu şi cele private, ca înainte.

Plata nu se mai face pe baza unui procent fix, ci va trece la un model RPM (revenue per mile).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax