Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Utilizatorii Xiaomi pot transforma senzorul de amprentă digitală al telefonului într-o cameră video

Publicat

Un utilizator Xiaomi a demonstrat cum să acceseze fluxul video din senzorul de amprentă digitală al telefonului.

Conform demonstrației publicate pe platforma Reddit, utilizatorul Xiaomi Mi 9T poate accesa fluxul de imagini de la senzorul de amprentă opțional, integrat pe afișajul digital de la Goodix, pe dispozitivul său, după instalarea în prealabil a aplicației Activity Launcher.

Aplicația oferă utilizatorilor acces la funcții avansate (utilizate pentru debugging) din dispozitiv, dar și la meniuri de calibrare, teste din fabrică și alte demo-uri.

Utilizatorul Reddit specifică însă faptul că aplicația descărcată este una third-party și nu una preinstalată pe dispozitiv. Cu toate acestea, este îngrijorător faptul că o aplicație third-party poate accesa funcționalități ascunse ale telefonului atât de ușor.

În timp ce calitatea imaginii captate este scăzută, acest lucru ridică o serie de întrebări importante din perspectiva securității datelor utilizatorilor.

Sursă: cert.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax