Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Uzina Mecanică Cugir: „Undă verde” la angajări pentru încă 100 de salariaţi. Guvernul a aprobat şi suplimentarea cheltuielilor salariale

Publicat

Guvenul a aprobat, în şedinţa de marţi, suplimentarea angajaţiilor de la Uzina Mecanică Cugir S.A. cu 100 persoane și a cheltuielilor de natură salarială cu 2.034 mii lei, ca urmare a extinderii activității societății. La conducere UM Cugir şi Fabrica de Arme Cugir au fost făcute şi numiri noi, este vorba despre Cristian Ciutrilă şi Dan Tache.

În urma unui memornadum cu tema, „Aprobarea creșterii numărului de personal efectiv prevăzut la sfârșitul anului 2014 și a cheltuielilor de natură salarială în anul 2014 față de cele realizate în anul 2013, urmare a creșterii numărului mediu de personal la Societatea Uzina Mecanică Cugir S.A., filială a C.N. ROMARM S.A.”, Guvernul a aprobat, marţi creşterea numărului de personal şi a cheltuielilor cu salariile. Este vorba despre 100 de angajaţi în plus la Uzina Mecanică Cugir S.A şi suplimentarea cheltuielilor salariale u 2.034 mii lei, ca urmare a extinderii activității societății.

În cadrul companiilor UM Cugir şi Fabrica de Arme Cugir au fost făcute numiri noi, de către ministrul Economiei, Constantin Niţă. În funcția de administrator special la SC Uzina Mecanică, se află acum Cristian Ciutrilă, iar în cea de administrator special la Fabrica de Arme Cugir, Dan Tache, care este director general la Compania Națională Romarm.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax