Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Uzina Mecanică din Cugir va face tunuri pentru thailandezi

Publicat

Uzina Mecanică Cugir ar putea produce în următorii ani tunuri pentru armata din Thailanda. Anunţul a fost făcut de directorul Companiei Naţionale ROMARM, Vasile Crişan, la „Testul de sinceritate” de la Alba24.

Vasile Crişan a vorbit în premieră în emisiunea realizată de jurnalistul Dan Lungu despre faptul că ROMARM a avut o serie de negocieri cu oficialităţile thailandeze şi urmează să semneze un contract ce vizează producerea şi furnizarea de armament.

Crişan a explicat că Uzina Mecanică Cugir, aflată în subordinea ROMARM, ar urma să înceapă în toamnă, în baza acestui contract, să producă 40 de tunuri pentru Thailanda.

Directorul ROMARM a dezvăluit că acest contract „va asigura un front de lucru timp de trei ani” pentru uzina din Cugir.

Uzina din Cugir a fost înfiinţată în anul 1799, purtând la început numele de Fabrica de Fier şi Oţel. Înainte de 1989, la fabrica din Cugir lucrau aproximativ 20.000 de oameni, iar uzina a avut comenzi în acea perioadă de miliarde de dolari.

În prezent, la UM Cugir mai lucrează aproximativ 1.000 de angajaţi.

Dacă vrei să afli mai multe despre planurile ROMARM pentru industria de apărare românească şi fabricile de armament din Cugir urmăreşte „Testul de sinceritate” cu directorul Companiei Naţionale ROMARM, Vasile Crişan:


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax