Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Concediu în Grecia 2022: Restricțiile pentru pasageri, ridicate complet. Acces peste tot fără certificat de vaccinare sau test

Publicat

Autoritatea Aviației Civile a Greciei CAA a anunțat că ridică restricțiile pentru protecția împotriva covid-19 pentru toți pasagerii de pe zborurile internaționale și interne.

Reprezentanții instituției, citați de Greekcitytimes.com, au precizat într-un comunicat de presă că toate măsurile sanitare pentru prevenirea transmiterii Covid-19 au fost ridicate atât pe zborurile străine, cât și pe cele interne din Grecia.

Astfel, pasagerii și angajații care pleacă sau sosesc cu zboruri străine și interne vor fi obligați să poarte doar o mască de protecție la bord în timpul zborului și în zonele aeroportului.

Vezi și Vacanța 2022. Concediul în Grecia va fi mai scump anul acesta. Cât va costa un gyros, o bere sau o cină cu fructe de mare

Aceasta înseamnă că pasagerii internaționali și naționali nu vor mai avea nevoie să prezinte un permis de vaccinare sau de recuperare Covid-Pass sau UE DCC-Pass sau teste Covid-negative înainte de a se urca la bord.

Grecilor și turiștilor vaccinați și nevaccinați li se permite să intre în spațiile interioare ale restaurantelor, cafenelelor, barurilor și altor facilități de divertisment, precum și magazinelor de vânzare cu amănuntul fără a fi nevoie să prezinte certificate Covid sau rapid negativ.

Vezi și: Reguli și condiții de călătorie în Italia, Spania, Franța, Germania, Austria, Marea Britanie, Grecia și Bulgaria

Guvernul intenționează să renunțe de la 1 iunie și la obligativitatea măștii în spațiile închise, dacă condițiile de pandemie o permit.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax