Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vacanță la munte în această iarnă. Cât de scumpe sunt minivacanțele la schi în țară, comparativ cu cele din Austria

Publicat

Vacanța de iarnă la stațiuni montane în România se anunță a fi la fel de scumpă ca și cea de vară, în comparație cu cele din anumite locații din străinătate.

Au început să apară primele oferte pentru sejur la munte, atât în țară cât și peste hotare.

În România, prețurile variază între 1.100 de lei pentru două persoane cu mic dejun inclus și 6.000 de lei, în funcție de locație.

Pentru pasionații de schi care optează pentru o vacanță în Austria, ofertele pornesc de la 2.100 de lei, la un hotel de trei stele, potrivit digi24.ro.

Exemple de prețuri pentru minivacanțe la munte

În țară

Pentru patru zile, în intervalul 23-27 decembrie, la Predeal, la un hotel de trei stele se cere 1.182 de lei – doi adulți, cu mic dejun inclus. În aceleași condiții, prețurile la un hotel de patru stele ajung la 1.904 lei.

La Sinaia, un hotel de patru stele cere 2.259 de lei, cu mic dejun inclus.

În Păltiniș, pentru același hotel veți ajunge să plătiți dublu.

La un un hotel de patru stele din Poiana Brașov, prețul este de 5.943 de lei. Închirierea unei cabane cu trei camere și două băi ajunge la 5.600 de lei, iar un apartament cu două camere și o baie costă 1.890 de lei. Prețurile din această stațiune montană sunt asemănătoare cu cele din unele stațiuni din Austria.

În zona Arieșeni-Albac din județul Alba, prețurile pentru sejur de două persoane la cabană, de Crăciun, variază între 240 de lei – 960 de lei/cameră și 1.500 lei – 4.500 de lei / toată cabana.

În zona Șureanu – Valea Sebeșului, pentru aceeași perioadă, prețurile sunt între 400 și 1.100 lei/cameră sau 2000-5000 lei/cabană, însă majoritatea locațiilor au fost deja rezervate.

În Austria

Un sejur de patru nopți, în intervalul 23-27 decembrie, pentru doi adulți, un hotel de patru stele din Tirol – 5.162 lei, cu mic dejun și cină incluse. Oferta include, însă, numai cazarea.

În Innsbruck, ofertele pornesc de la 5.960 de lei și pot ajunge la 7.367 de lei, în Ischgl.

Şi la hotelurile de trei stele, prețurile variază în funcție de stațiune. Pornesc de la 3.000 de lei și pot ajunge până la 4.200 cu mic dejun inclus.

Pentru un apartament cu două camere ar trebui să plătiți 6.879 de lei, iar o cameră la pensiune ar fi cam 1.890 de lei, tot cu mic dejun inclus.

sursă: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate