Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vaccinare cu premii și tombolă pentru participanți, la Alba Iulia. Primul centru „Drive Thru” se deschide vineri

Publicat

În data de 14 mai, în parcarea Stadionului Cetate (în spatele Benzinăriei OMV) se va deschide primul centru de vaccinare de tip „Drive Thru” din Alba Iulia.

În perioada 14 mai-16 mai (vineri, sâmbătă și duminică), între orele 8.00-20.00 toți cei care doresc să se vaccineze o pot face în spațiul special amenajat.

Vaccinul folosit va fi cel de la Pfizer și nu va fi nevoie de programare prealabilă.

Vaccinarea se va face din mașină, în baza actului de identitate.

”În colaborare cu directorul DSP Alba, Alexandru Sinea și deputatul Beniamin Todosiu, cărora le mulțumesc și pe această cale, în cadrul Centrului Drive-Thru din Alba Iulia am reușit să mobilizăm câteva zeci de voluntari pentru a putea vaccina aproximativ 1500 de persoane.

Dacă vrei și tu să te numeri printre voluntari, te poți înscrie la numărul de telefon 0755 125 437 sau dacă dorești să fii partener al Maratonului de Vaccinare, prin susținerea cu premii și recompense pentru cei care se vaccinează, poți apela cu încredere numărul de telefon 0764 631 666.

Pentru cei care se vor vaccina, am pregătit o mulțime de surprize, premii și tombole” a scris pe contul său de Facebook, primarul Gabriel Pleșa.

Potrivit unor surse, un om de afaceri din Alba Iulia, care dorește să își păstreze anonimatul, plătește din buzunarul propriu 300 de spălări ale autoturismelor celor care se prezintă la vaccinare, la una dintre spătătoriile auto din oraș.

Este nevoie doar de completarea unui formular ce poate fi descărcat de aici sau poate fi completat la punctul de triaj.

Au fost mobilizați zeci de voluntari care să vaccineze aproximativ 1500 de persoane.

Vor fi impuse restricții de circulație în zona respectivă, astfel încât totul să se desfășoare în maximă siguranță pentru toată lumea.

Proprietarii autoturismelor parcate în zona din fața stadionului sunt rugați să elibereze locurile de parcare.

Va fi acolo, în permanență, un echipaj al Poliției Locale care îi va direcționa pe proprietarii de parcări rezidențiale către locurile provizorii.

Sursă foto: cluj24.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Altul

    miercuri, 12.05.2021 at 15:20

    O inițiativă lăudabilă care dovedește că în locul gâlcevilor de tarabă se pot clădi lucruri folositoare tuturor. Merită un cuvânt de apreciere toți cei care contribuie la acest demers.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax