Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

”Vaccinare la chiuvetă”: 200 de dosare penale pentru eliberare de certificate de vaccinare false, 450 de persoane cercetate

Publicat

Ministrul de Interne Lucian Bode a anunțat vineri că polițiștii au în lucru aproximativ 200 de doare penale în care se fac cercetări cu privire la eliberarea unor certificate false de vaccinare.

Potrivit ministrului de Interne, în dosarele penale aflate în lucru sunt cercetate aproximativ 450 de persoane.

„IGPR și Inspectoratul General al Poliției de frontieră, cele două structuri au în lucru în acest moment aproximativ 200 de dosare penale, în care sunt cercetate aproximativ 450 de persoane pentru presupuse infracțiuni de corupție, fals intelectual, fals informatic, fals material în inscrisuri oficiale”, a declarat Lucian Bode.

Acesta a anunțat că toate persoanele care vor fi găsite vinovate „vor răspunde în fața legii”.

„Vom continua aceste acțiuni, îmi doresc să eradicăm acest fenomen, va fi sigur imposibil, dar dimensiunea și cifrele pe care le-am prezentat arată implicarea structurilor MAI în eradicarea acestui fenomen”, a mai spus ministrul de Interne.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax