Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vaccinarea cu Johnson&Johnson și AstraZeneca se va face și în cabinetele medicilor de familie. Anunțul autorităților

Publicat

Coordonarul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, a anunțat marți că au început pregătirile pentru vaccinarea populației în cabinetele medicilor de familie.

Vor fi utilizate vaccinuri fabricate de Johnson&Johnson și AstraZeneca.

Vezi și Rapelul cu vaccinul AstraZeneca, anulat dacă apar tromboze după prima doză. Anunțul medicului Valeriu Gheorghiță

”Am demarat pregătirile pentru includerea medicilor de familie, prin cabinetele proprii, în campanie de vaccinare. Vaccinarea se va face fără programări în platformă.

Fiecare medic își va evalua lista de pacienți și va prelua persoanele în vârstă și cele cu boli cronice din lista de programare”, a declarat Valeriu Gheorghiță, care a precizat că aceste persoane vor fi imunizate cu vaccinuri de la Johnson&Johnson și AstraZeneca.

„Am trimis în 22 martie la direcțiile de Sănătate Publică să facă e valuare a disponibilității medicilor de familie de a participa la campania de vaccinare”, a mai spus Valeriu Gheorghiță.

Foto: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax