Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vaccinarea va începe mai devreme pentru vârstnici și persoanele aflate în categoria de risc. Declarația dr. Valeriu Gheorghiță

Publicat

Coordonatorul campaniei de vaccinare, dr. Valeriu Gheorghiță, a declarat că, în funcție de modalitatea în care se încheie prima etapă a vaccinării, s-ar putea ca, după jumătatea lunii ianuarie, să se înceapă vaccinarea persoanelor aflate în categoria de risc, care pot face forme severe de SARS-CoV-2.

Potrivit Romania24.ro care citează TVR, vârstnicii ar putea fi vaccinați mai repede decât prevedea inițial calendarul.

Coorodonatorul campaniei de vaccinare, dr. Valeriu Gheorghiță, speră ca, după jumătatea acestei luni, să se poată trece la imunizarea celor de vârsta a treia, cu prioritate a persoanelor cu multiple afecțiuni.

”Ceea ce noi ne dorim este să accelerăm procesul de vaccinare. Vrem după jumătatea lunii ianuarie, în funcţie de dinamica procesului de vaccinare pentru etapa I, să putem începe, într-adevăr, şi vaccinarea persoanelor din etapa a doua, în mod deosebit a persoanelor care sunt la risc să dezvolte forme severe, aşa cum sunt persoanele vârstnice instituţionalizate”, a declarat dr. Valeriu Gheorghiță.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax