Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Val de ger polar peste Europa. Vremea se răceşte în următoarele săptămâni, în România

Publicat

Un val de aer arctic va cuprinde Europa, la începutul săptămânii viitoare. Temperaturile ridicate de până acum vor scădea brusc, inclusiv în România.

Aproape tot continentul european va fi afectat de două valuri de frig, în următoarea perioadă. Masa de aer rece va ajunge inclusiv în zona Mediteraneană, dar și în nordul Africii, informează severe-weather.eu.

Răcirea vremii va începe de vineri, întâi în nordul și vestul Europei. Masa de aer polar se va răspândi apoi dinspre Oceanul Atlantic spre centrul și nord-estul Europei, afectând în speicla Peninsula Scandinavă, Marea Britanie și Irlanda, dar și țările din centrul continentului, urmând ca apoi să ajungă și în partea de est.

Gerul va ajunge și în Balcani, dar și în zona munților Carpați, iar temperaturile vor scădea inclusiv în România, întâi în partea de nord a țării, apoi pe tot teritoriul.

sursa: digi24.ro

sursa foto: severe-weather.eu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax