Connect with us
Publicitate

AIUD

Val de infracțiuni rutiere în Alba. Șoferii băuți la volan și fără permis îi pun în pericol pe ceilalți participanți la trafic

Publicat

Polițiștii din Jidvei, Alba Iulia și Galda de Jos au depistat în trafic trei bărbați care conduceau fără permis de conducere. Doi tineri au fost identificați băuți la volan, în Sebeș și Aiud, de către polițiști. 

Un bărbat, de 41 de ani, din Hunedoara, a fost depistat vineri seara, de polițiștii din Jidvei,  în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Cetatea de Baltă, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Tot vineri, polițiștii rutieri din Alba Iulia au depistat un bărbat, de 43 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Tudor Vladimirescu, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Sâmbătă dimineața, polițiștii din Galda de Jos au depistat un bărbat, de 57 de ani, din comună, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Față de conducătorii auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Accident rutier cu un tânăr băut la volan în Sebeș

Polițiștii rutieri din Sebeș au intervenit,  vineri noaptea, pe strada Grivița din municipiu, unde un autoturism condus de un bărbat, de 30 de ani, din Sebeș, a fost implicat într-un eveniment rutier, fără victime.

Întrucât conducătorul autovehiculului emana miros de alcool, polițiștii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest și recoltării de probe biologice, dar acesta a refuzat.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Tânăr băut la volan la Aiud

Sâmbătă noaptea,  polițiștii rutieri din Aiud, în timp ce acționau pe strada Cuza Vodă din municipiu, au depistat un tânăr, de 23 de ani din oraș, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax