Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Val de șoferi băuți sau fără permis, prinși în trafic în Alba, în weekend. Câte dosare penale au deschis polițiștii

Publicat

Val de șoferi prinși băuți la volan, în weekend, în județul Alba. Polițiștii au prins și patru bărbați care conduceau fără permis. Oamenii legii le-au deschis dosare penale.

Luni, în jurul orei 00.20, polițiștii Biroul Rutier din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, în timp ce acționau împreună cu polițiștii Serviciului Rutier Alba, pe strada Calea Moților din Alba Iulia, au depistat un bărbat, de 66 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Duminică, 20 martie, polițiștii din Baia de Arieș l-au identificat pe un bărbat, de 32 de ani, din comuna Sălciua, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei, fiind sub influența băuturilor alcoolice și având suspendat dreptul de a conduce autovehicule. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Duminică, în jurul orei 10.00, polițiștii din Câmpeni au depistat un tânăr de 23 de ani, din oraș, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 75, pe raza orașului Câmpeni, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot în Câmpeni polițiștii au depistat un tânăr, de 27 de ani, din comuna Scărișoara, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 75, pe raza orașului Câmpeni, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Duminică, în jurul orei 19.30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au depistat un bărbat, de 48 de ani, din comuna Săliștea, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de toți conducătorii auto în cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Au circulat pe drumuri publice, fără permis

Luni, în jurul orei 00.30, polițiștii Secției 7 de Poliție Rurală Sebeș au depistat un bărbat, de 46 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe DN67C, pe raza localității Săsciori, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Duminică, în jurul orei 15.30, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au depistat un tânăr, de 22 de ani, din localitatea Șard, în timp ce conducea, pe raza localității, un moped neînmatriculat sau neînregistrat și fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Tot duminică, în jurul orei 19.00, polițiștii de ordine publică din Blaj au depistat un bărbat, de 51 de ani, din Blaj, în timp ce conducea, pe strada Merilor, din municipiul Blaj, un motociclu neînmatriculat sau neînregistrat și fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de cei trei, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Vagel

    luni, 21.03.2022 at 16:38

    Acesta e nivelul de educație! Ce vă miră?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax