Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită. Data până la care pot fi utilizate. Anunțul ministrului Finanțelor

Publicat

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită. Acestea ar fi expirat la 31 martie 2024. Anunțul a fost făcut de ministrul Finanțelor, Marcel Boloș.

”Prelungim valabilitatea cardurilor de energie, până la 31 mai 2024. Este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe.

Pentru că 1,1 milioane beneficiari încă mai au bani pe carduri, era vital să luăm această decizie pentru ca măsura de ajutor pentru facturi să nu se risipească”, a anunțat ministrul Marcel Boloș, joi, pe Facebook.

Este una dintre măsurile aprobate joi, la Guvern, potrivit sursei citate.

Prin intermediul cardurilor de energie, beneficiarii pot plăti facturile la energie electrică și termică în regim centralizat, gaze, butelie, lemn de foc, rumeguş, cărbune și orice alte materiale de încălzire care pot fi folosite pentru locuințe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax