Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Valer Corcheș, fost viceprimar din partea PNȚCD, desemnat candidatul Mișcării Populare pentru Primăria Cîmpeni

Publicat

12825364_1087048607983405_1296271741_n MP se apropie de finalul campaniei de prezentare a candidaților din judeţul Alba pentru alegerile locale. În conferința de vineri a fost anunțat „pretendentul” la funcţia de primar din Cîmpeni. Este vorba despre Valer Corcheș, actual consilier local și fost viceprimar în perioada 2008-2012, din partea PNŢCD.

Partidul Mișcarea Populară mai are de anunțat doar 10 candidați și își închide prima etapă pentru viitoarele alegeri. După ce au fost deja anunțați candidații pentru primăriile Alba Iulia, Sebeș, Teiuș și alte localităţi, a venit rândul „Capitalei Moților”.

Dorel Valer Corcheș are 45 de ani, spune că este inginer de profesie, iar în acest moment are un cabinet de mediere și conduce o asociație de proprietari de păduri.

Spre deosebire de restul candidaților, care majoritatea erau novici în ale politicii, Valer Corcheș este un om cu destul de multă experiență, după ce s-a plimbat la câteva partide.

În perioada anilor 97 a făcut parte din Partidul Democrat, în anii 2004-2012 a fost membru PNȚCD, viceprimar din partea acestui partid, în 2008-2012, după care a revnit la „prima dragoste” și s-a întors la PDL, cu sprijinul căruia a prins un post de consilier local.

„Știu ce trebuie făcut pentru Cîmpeni, și din bugetul primăriei, și din atragere de fonduri guvernamentale și europene. S-au făcut lucruri bine în oraș, dar puține. La un buget ca al orașului Cîmpeni se puteau face anual câteva străzi, ca să arate ca o Capitală a țării Moților”, a spus Valer Corcheș.

Acesta are mare încredere că va putea câștiga alegerile, mai ales că în 2008 a intrat în turul doi alături de actualul primar Călin Adreș.

Corcheș se va lupta pentru scaunul de primar cu alesul PNL, Cristian Pașca, actual consilier județean, și actualul primar care a trecut în 2014, de la PNL la PSD.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax