Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Vânzare ilegală de cuțite la Sebeș: Un comerciant ambulant a fost sancționat de jandarmi

Publicat

Un cetăţean din Sebeş a fost depistat de jandarmi joi, la ora 12.20, în timp ce încerca să vândă mai multe seturi de cuţite pe stradă. Marfa i-a fost confiscată, iar comerciantul a fost sancţionat contravenţional.

Bărbatul se afla în preajma pieţei din municipiul Sebeş şi acosta trecătorii, încercând să-i convingă să cumpere cuţite. A fost însă observat de un echipaj de jandarmerie şi, în urma verificărilor, a reieşit faptul că nu deţine acte legale de provenienţă a mărfii şi nici documente de certificare a faptului că vânzarea era legală.

Bărbatul a fost identificat ca fiind G. Petru, în vârstă de 55 de ani, domiciliat în municipiul Sebeş. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu avertisment scris. Totodată, marfa găsită asupra sa – trei seturi de cuţite – a fost confiscată şi depusă în camera de corpuri delicte a Jandarmeriei Alba.

„Încă o dată supunem atenţiei cetăţenilor să nu încurajeze astfel de acte de comerţ şi să le semnaleze forţelor de ordine prin apel la 112. Totodată, le reamintim că nu este indicat să cumpere diverse produse oferite de comercianţii ambulanţi, deoarece, deşi preţul poate fi atractiv, marfa are de cele mai multe ori o calitate îndoielnică, nu poate fi folosită conform destinaţiei şi chiar poate duce la apariţia unor accidentări”, au transmis jandarmii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax