Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Vânzări de 150.000 euro la Alba Iulia Retail Park, în primele zile de la deschidere. Stocul de LCD-uri a fost epuizat în prima zi

Publicat

Alba Iulia Retail Park, noul centru comercial deschis de Altex în imediata apropiere a supermaketului Kaufland din Alba Iulia a atras peste 18.000 de vizitatori şi a generat vânzări record, în primele patru zile de la deschidere.

Magazinul Altex a avut, în primele patru zile de la deschidere,  vânzări în valoare de aproximativ 150.000 de euro, generate de numărul mare de vizitatori atraşi de noul centru comercial. Vânzări mari au înregistrat și Takko, Deichmann şi DM – celelalte magazine din incinta  Alba Iulia Retail Park.

„La magazinul Altex de la Alba Iulia am avut vânzări record,  care ne-au amintit de perioada anterioară crizei.

Peste 50% din volumul vânzărilor a fost reprezentat de categoria televizoare, tot stocul de LCD-uri LG fiind epuizat încă din prima zi şi suplimentat cu un volum dublu de marfă. Un alt segment care a performat ca vânzări a fost cel de IT&C, laptopurile generând 20% din volumul total de vânzări, şi aici stocul fiind epuizat încă din prima zi. Succesul acestei deschideri s-a datorat atât amplasării într-o locaţie de interes, cât şi entuziasmului generat de ofertele speciale”, a declarat pentru capital.ro, Răzvan Popescu, director de vânzări al Altex.

Investiţia în centrul comercial a fost de 4 milioane de euro şi reflectă viziunea companiei Altex de a-şi dezvolta locaţii în centre comerciale, proprii, în oraşele medii şi mari din România.

Grupul Altex include şi companiile Altex Distribution, Cometex. Altex, cel mai mare lanţ de magazine de mare suprafaţă specializat în produse electronice, electrocasnice şi IT&C operează în prezent 90 de magazine.

Cometex – divizia de real-estate a grupului Altex are în patrimoniu,  pe lângă cel din Alba Iulia, 4 centre comerciale în Buzău, Braşov, Suceava și Fălticeni . Cometex mai deține şi spaţii de birouri, spaţii comerciale şi terenuri în Suceava, Fălticeni, Piatra Neamţ şi pe autostrada Bucureşti-Piteşti.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. Makavelis

    marți, 22.11.2011 at 02:36

    criza!

    • moderatorul de serviciu

      marți, 22.11.2011 at 02:38

      dada… criza. :))

  2. ionutz

    marți, 22.11.2011 at 08:07

    Incredibil cum pun botul romanii la reduceri. Astia le-au vandut la suprapret niste pocnitori de elcedeuri, modelul de anul trecut, iar ei au cumparat in disperare.

  3. mcdonalds

    marți, 22.11.2011 at 08:11

    criza? prostia……..:)…preturile nu erau diferite fata de alte magazine….

  4. albaiulianul

    marți, 22.11.2011 at 09:28

    vezi ce inseamna reclama? si-o facut romanu cadouri de sarbatori…

  5. Andrei

    miercuri, 30.11.2011 at 02:46

    32d400 este model de 2011….calator in timp(ionutz)?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax