Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vânzător ambulant, prins de jandarmi în parcarea unui supermarket din Alba Iulia. Încerca să vândă parfumuri și o bormașină

Publicat

Luni, 11 aprilie, în jurul orei 12:00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba, a observat în parcarea unui supermarket din municipiul Alba Iulia un bărbat care oferea spre vânzare o mașină de găurit și 7 flacoane cu parfum.

Interpelat de jandarmi, vânzătorul nu a fost în măsură să prezinte actele de proveniență a mărfii și nici documentele de certificare a faptului că activitatea de comerț se desfășura în conformitate cu prevederile legale.

Drept urmare, jandarmii au ridicat bunurile în vederea confiscării și au întocmit acte procedurale pe care le-au înaintat poliției, în vederea continuării cercetărilor.

Reprezentanții Jandarmeriei Alba reamintesc cetățenilor să nu încurajeze astfel de acte de comerț și să nu cumpere diverse produse oferite de comercianții ambulanți, deoarece, deși prețul poate fi atractiv, marfa are de cele mai multe ori o calitate îndoielnică, neputând fi folosită conform destinației sau putând provoca accidente grave.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax