Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Variante de cazare disponibile online pentru cei care se înscriu la o facultate în Alba Iulia sau Cluj

Publicat

Tinerii care se pregătesc pentru înscrierile la universitate şi care se gândesc de pe acum unde o să stea în oraşele în care o să devină studenţi, pe perioada admiterii au posibilitatea să aleagă varianta cazării în garsonierele sau apartamentele ce sunt închiriate în regim hotelier, pe o perioadă scurtă de timp. Variante online pentru consultarea preţurilor oferite de proprietari sau agenţii sunt disponibile pe mai multe site-uri online, printre care Piata de la a la z și MicaPublicitate.net aici si aici pentru Cluj și aici pentru Alba Iulia.

Viitorii studenţi pot alege cazare la preţuri rezonabile, la pensiunile din oraşele în care vor merge la cursuri, în garsonierele sau apartamentele în regim hotelier, dar şi la căminele studenţeşti, unele dintre acestea oferind varianta închirierii pentru câteva zile pe timpul vacanţei de vară.

Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, spre exemplu, oferă mai multe posibilităţi de cazare. Detalii găsiţi aici.

Sursa foto: ubb.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax