Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Variante de taxare a mașinilor care circulă pe autostradă: taxă electronică cu telefonul mobil, cod de bare amplasat pe geam sau vinietă

Publicat

Ministrul delegat Dan Șova a oferit detalii despre modul cum se va realiza taxarea mașinilor pe autostradă. Acesta a explicat că există mai multe posibilități, precum varianta electronică cu telefonul mobil, printr-un cod de bare amplasat pe geam sau prin achiziţia unei viniete.

„Sunt mai multe posibilităţi. O să fie şi taxă electronică, cu telefonul mobil, o să fie şi cu un cod de bare pe geam, cine circulă mai mult, eventual, o să fie şi cu posibilitatea să-ţi cumperi vinietă de la benzinărie şi să ţi-o pui în geam, o să fie mai multe mecanisme”, a afirmat ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine, Dan Şova, la emisiunea „După 20 de ani”, difuzată duminică de Pro Tv.

El a precizat că nu va fi utilizat sistemul cu bariere, care ar genera aglomeraţie şi nu este agreat de potenţialii investitori în construcţia de autostrăzi.

Întrebat ce va presupune taxarea cu cod de bare, el a arătat că această formulă vizează achiziţia unui tip de vinietă amplasată pe geam.

Sursa, Mediafax

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. cetateanul turmentat

    luni, 13.05.2013 at 09:18

    Vad ca a inceput cu taxarea, cred ca trebuia inceput cu construirea.
    dar zi Sova, ce poate mai mult ?

  2. Cristian V

    luni, 13.05.2013 at 17:46

    Ca sa le taxeze statul ar trebui sa le construiasca pe banii statului! Din cate mi-aduc aminte sunt construite din banii nostrii asa ca n-ar trebui lasati sa mai infiinteze o taxa!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax