Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Vârstnic din comuna Întregalde, găsit fără viață într-un pârâu. Bărbatul ar fi căzut de pe un pod, lovindu-se la cap

Publicat

politia cadavruUn bărbat în vârstă de 70 de ani din comuna Întregalde a fost găsit decedat, duminică, în pârâul Sfarcea din localitate. Din primele cercetări se pare că vârstnicul a căzut de pe podul care traversează pârâul, lovindu-se la cap.

Potrivit IPJ Alba, la data de 8 noiembrie, în jurul orei 13.45, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în pârâul Sfarcea, de pe raza comunei Întregalde, se afla cadavrul unui bărbat.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat cadavrul lui C.C., de 70 de ani, din comuna Întregalde, iar din primele cercetări a rezultat că bărbatul a căzut de pe podul care traversează pârâul, lovindu-se la cap.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Alba, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei morţii.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax