Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vârstnicii de la căminul din Alba Iulia, coafați de cinci hair-stiliști. Bucurie, bunătate și frumusețe înainte de Sărbători

Publicat

O parte dintre vârstnicii și îngrijitorii de la căminul din Alba Iulia au un nou ”look” de Sărbătorile de Crăciun. Un grup de stiliști i-a tuns și i-a coafat gratuit, reușind să le readucă zâmbetul pe buze.

Inițiativa i-a aparținut Iuliei Niculescu, proprietara unui salon din Alba Iulia, care, împreună cu alți patru hair-stiliști au bătut la poarta azilului, încă de dimineață.

Este vorba despre: Camelia Gherasim, Andreea Văidean, Cosmin Simi și Paul Blăjan. În total, aproximativ 40 de persoane au beneficiat de gestul acestora.

”Am fost foarte fericită că am putut dărui. Fiecare dintre noi are ceva de dăruit, iar împreună suntem mereu mai buni, este chiar sloganul de la Giving Tuesday. Sunt copleșită, sclipirea din ochii lor și bunatatea lor pe care am simțit-o… bunătatea este frumusețea în cea mai bună stare. Au fost atât de fericiți că i-a vizitat cineva. Le-am promis că o să mai mergem” a spus Iulia Niculescu.

Pentru beneficiarii azilelor, deplasarea la un salon este dificilă, iar mulți dintre ei nici nu visau la așa ceva.

Giving Tuesday este o mișcare globală care încurajează implicarea socială și faptele bune.

În marțea de după Black Friday și Cyber Monday, zile dedicate reducerilor și de shoppingului, lumea sărbătorește generozitatea și susținerea față de cei care au nevoie de ajutor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax