Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Blaga despre democrat-liberalii din Alba cu șanse la Europarlamentare: „Aici este o organizație care a oferit mult și a primit puțin”

Publicat

Prezent la Alba Iulia, liderul PDL Vasile Blaga s-a ferit să răspundă dacă pe lista candidaților la alegerile europarlamentare se vor regăsi și democrat-liberali din Alba. Acesta s-a mulțumit să laude activitatea organizaţiei din Alba din decursul anilor și să recunoască faptul că PDL-iștii de aici ar merita statutul de europarlamentar, fără să ofere vreun nume.

„Eu cred că, dacă fiecare regiune nu se simte reprezentată așa cum trebuie pe listele de la alegerile europarlamentare, nu o să avem performanță. Aici, în Alba, primele discuții sunt între domnul Hava și toți cei din Regiunea Centru. El are și obligația, deoarece este vicepreședinte și răspunde de această regiune și, împreună, în BPN, vom stabili lista. Eu sunt absolut convins că se vor găsi pe listă și colegi care astăzi sunt europarlamentari și care și-au făcut foarte bine datoria… organizația din Alba merită să meargă la europarlamentare. Vă rog să vă gândiți că noi am dat duminică premii, 12 diplome de performanță. La capitolul cu cele mai bune rezultate s-a regăsit Alba, la capitolul primari s-a regăsit Mircea Hava cu 7 astfel de mandate, iar la capitolul municipiul cu cele mai bune rezultate s-a regăsit Blajul. Sigur că este o organizație foarte bună”, a declarat Vasile Blaga.

Întrebat dacă democrat-liberalii din Alba se vor găsi între primii 6 pe lista de candidați la Europarlamentare, Blaga s-a limitat să declare că „PDL Alba este o organizație care în decursul anilor a oferit mult și a primit puțin”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax