Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vasile Crișan a dat „Testul de sinceritate” la Alba24. Află cum a ajuns fostul ofițer de informații vicepreședinte UNPR via PDL

Publicat

Șeful Romarm și totodată președintele UNPR, Vasile Crişan a dat „Testul de sinceritate” cu jurnalistul Dan Lungu, la Alba24. Crișan a răspuns la câteva întrebări care pot clarifica poziția și eventualele alianțe ale UNPR la alegerile locale.

Urmărind emisiunea, puteți afla din cine este compusă „armata” de candidați UNPR la Consiliul Local Alba Iulia, unde sunt cele 500 de locuri de muncă promise de Crișan la UM Cugir și strategia UNPR pe termen scurt sau lung în județul Alba.

Crișan a părăsit PDL la sfârşitul anului trecut şi a devenit vicepreşedinte la nivel naţional al UNPR şi prim-vicepreşedinte al aceleiaşi formaţiuni politice, la nivel judeţean. Este, de asemenea, director ROMARM din 2010. De-a lungul anilor, acesta a fost ofițer de informații, director de cabinet la prefectul Ioan Rus, consilier judeţean PDL, apoi subprefect de Alba şi acum este candidat din partea UNPR la alegerile locale pentru funcţia de primar al Alba Iuliei.

Vasile  Crişan a mai vorbit despre ascensiunea sa în viaţa politică și a răspuns la întrebările deloc comode transmise de cititori și de lideri ai partidelor din opoziție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Jos fosti si actuali securisti si comunisti

    luni, 09.04.2012 at 09:03

    Tot comunisti si securisti conduc tara. Cand scapam de iei o v-a fi bine si la noi. ******** LOR

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax