Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vasile Crişan a părăsit PDL Alba pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al UNPR: „Din această postură voi sprijini mai bine coaliţia”

Publicat

Vasile Crisan, directorul Romarm

Preşedintele Romarm, Vasile Crişan a părăsit barca PDL Alba pentru o funcţie de conducere la UNPR. Acesta este, începând de vineri, noul prim-vicepreşedinte al UNPR şi preşedintele departamentului economic al UNPR la nivel naţional. Anunţul a fost făcut vineri de primarul Mircea Hava şi confirmat de Crişan, care a declarat că din această postură va putea sprijini mai bine coaliţia.

Vasile Crişan ne-a explicat că plecarea sa din PDL Alba nu a fost una forţată şi că, în tot acest timp în care a fost vicepreşedinte al democrat-liberalilor şi preşedinte al Colegiului 1, colaborarea şi relaţia cu membrii partidului a fost una de excepţie şi că este convins că va rămâne aşa. „În continuare, relaţia cu PDL va fi una foarte bună, colaborare cu atât mai mult cu cât facem parte din aceeaşi coaliţie de guvernare. Din poziţia de prim-vicepreşedinte al UNPR, o să pot să sprijin şi să ajut mai bine această coaliţie, pentru a ne îndeplini obiectivele în faţa cetăţenilor”, a declarat Vasile Crişan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. crinoi

    vineri, 23.12.2011 at 13:42

    astia nu au supt lapte de mama!…

  2. mircea

    vineri, 23.12.2011 at 13:45

    da,parca is facuti la incubator,…..

  3. romarm

    vineri, 23.12.2011 at 19:50

    *** *** a facut numai prostii la ROMARM si este pe punctul de a fi ridicat cu mascatii si dus la mititica..Asta e adevaratul motiv pt care ***** a tulit-o la instelatii securisti(SAVU, BOTOS,..).Crede ca ospatarul OPREA il va salva…izmenarul sa se salveze pe el cu terenurile de la Snagov, unde este in kko pana in gat…La bulau sunt multe locuri care pot fi ocupate…CRISANE ai de unde alege..iti recomand patul de sus!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax