Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vasile Dîncu: Marcel Ciolacu este persoana potrivită pentru a candida din partea PSD la președinția României

Publicat

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, este primul lider al partidului care îl aduce pe Marcel Ciolacu în discuția legată de alegerile prezidențiale.

Dîncu este de părere că ”în acest moment” Marcel Ciolacu este persoana potrivită pentru a candida din partea PSD la preşedinţia României (…) În acest moment el are, din perspectiva noastră, toate atributele… Pentru că îţi trebuie un lucru ca să fii candidat: în primul rând trebuie să ai tot partidul în spatele tău”, a spus Dîncu, joi seară, la B1 Tv.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat la începutul lunii noiembrie că nu ia în calcul o candidatură a sa la funcţia de preşedinte al României:

”Dacă mâine sunt alegerile, eu nu sunt… eu nu m-aş înfige, sau nu aş accepta, în acest moment, să candidez. Pentru că prima provocare pe care o am ar fi cea de prim ministru, pe urmă mai vedem. (…) 99,9% nu cred că voi candida la funcţia de preşedinte”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Partidele mari fac mai multe sondaje de opinie pentru a-și stabili în primul rând profilele de candidați, dar și eventualele nume ale unor lideri politici, care ar putea intra în competiție.

Deși partidele ezită deocamdată să își anunțe oficial candidații, cel mai probabil, liberalii vor merge pe mâna lui Nicolae Ciucă, reprezentanții USR vor merge cu Cătălin Drulă, iar AUR cu George Simion.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 25.11.2022 at 12:33

    Şmecher mare Dâncu ăsta. Păi ăsta face parte din grupul de la Cluj, care şi-au propus să pună mâna pe PSD. Şi cred că vor reuşi curând, dacă Ciolacu va deveni şef la PSD. Un şef mai slab ca Ciolacu nu a avut PSD niciodată. Aşa că păpuşarea partidului va fi inevitabilă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax