Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

„Vatra 2013” Alba: Controale la 59 de firme şi persoane fizice din domeniul panificaţiei. Patru infracţiuni de evaziune fiscală şi o delapidare

Publicat

Poliţiştii din Alba au verificat săptămâna trecută 17 de societăţi comerciale şi 13 persoane fizice cu activitate în domeniul panificaţiei, dar şi 29 de mijloace de transport. Au fost constatat cinci infracţiuni, printre care una de delapidare şi patru privind evaziunea fiscală. Valoarea totală a prejudiciului cauzat prin infracţiunile menţionate a fost estimat la 47.000 lei.

Au fost efectuate un total de 59 de controale ce au avut drept scop combaterea evaziunii în domeniul panificaţiei, fiind vizaţi atât producătorii, cât şi cei care vând produsul finit către populaţie.

Astfel, în această perioadă au fost verificate 17 de societăţi comerciale, 29 de mijloace de transport şi 13 persoane fizice, fiind constatate cinci infracţiuni, dintre care 4 la Legea nr. 241/2005 pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale şi o infracţiune de delapidare. Valoarea prejudiciului se ridică la 47.000 de lei.

Pe lângă infracţiunile constatate, poliţiştii au aplicat şi 44 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 11.160 lei şi au confiscat bunuri în valoare de 1.190 lei.

Acţiunea de verificare face parte din Planul de acţiune „VATRA 2013”, întocmit la nivelul Poliţiei Române. Scopul acestei activităţii este asigurarea unui climat de legalitate în mediul de afaceri, iar efectivele IPJ Alba vor continua desfăşurarea acţiunii pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale în domeniul panificaţiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax