Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

VATRA 2013: Încă un patron de magazin amendat de polițiști pentru că vindea marfă fără documente și mezeluri expirate

Publicat

Încă un patron de magazin s-a ales cu amendă din partea polițiștilor pentru că a fost prins vânzând marfă fără documente de proveniență și mezeluri expirate, în valoare totală de peste 3.500 lei. Controlul efectuat de polițiști este parte din acțiunea „Vatra 2013”, plan de combatere a evaziunii fiscale din mai multe domenii.

În data de 13 decembrie 2013, în baza planului de acţiune „VATRA 2013”, lucrători din cadrul Poliţiei oraşului Câmpeni şi ai Secţiei 9 Poliţie Rurală Câmpeni au efectuat un control la o societate comercială din comuna Arieşeni, judeţul Alba.

Cu această ocazie, conform art. 2, lit. a şi c din Legea 12/1990, au fost confiscate fructe, legume şi produse de panificaţie pentru care administratorul societăţii nu a putut prezenta documente legale de provenienţă precum şi mezeluri care aveau termenul de valabilitate expirat, în valoare totală de 3.512 lei.

Faţă de administratorul societăţii, V.J. s-a luat măsura sancţionării contravenţionale conform art. 1, lit. d şi e din Legea 12/1990 Republicată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax