Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VCST Alba: 5 ani de existență a fabricii noastre – testul durabilității (P)

Publicat

În general, copiii la această vârstă învață să scrie, să citească, să comunice mult mai ușor cu cei din jur, să vadă lumea cu alți ochi. Este vârsta la care se schimbă cel mai mult și, să recunoaștem, sunt cei mai neliniștiți.

Îmi iau această libertate de a compară fabrica cu un copil, deoarece, pentru a ajunge la nivelul la care este acum, a trecut prin multe etape similare dezvoltării unui copil. S-a născut ideea, s-a implementat, s-a creeat, a apărut și s-a dezvoltat.

Acest copil-fantastic a avut uneori și momente de creștere adoptate din poveștile cu Făt Frumos – trei ani în trei zile, dar părinții fericiți, mătușile, unchii, verii și verișoarele, au avut grijă că aceste derapaje să nu ia o întorsătură nefericită.

Cu pași mici, dar hotărâți, copilul „Fabrica VCST Alba” a ajuns la vârsta de 5 ani.

Aniversarea de 5 ani nu este una oarecare, deoarece, conform teoriei pitagoreice, numărul 5 simbolizează perfecțiunea umană.

Tocmai din acest motiv, la această aniversare am avut mulți invitați de seamă, unii chiar de peste mări și țări, și nu în ultimul rând oamenii locului, persoanele cele mai apropiate, care zi de zi își aduc aportul la buna și frumoasa dezvoltare a acestei minuni, numită „Fabrica VCST Alba”.

În anul 2013 Fabrica a avut în jur de 70 de angajați, iar azi depășim cifra de 370. Creștem încet, dar frumos și sigur.

Știm și simțim cu toții că aparținem unei mari familii, care este VCST Alba.

Ziua Familiei VCST o celebrăm anual, cu toții, împreună cu familiile noastre.

Este o zi în care se rup barierele – șef-subaltern, este o zi în care ne bucurăm împreună de fiecare pictură pe față, de fiecare moment al competiției sportive în care am intrat, de fiecare fotografie cu o perucă verde sau albastră pe cap, de fiecare țipăt de bucurie când aluneci pe tobogan și nu în ultimul rând, de gustul inconfundabil al micilor.

Anul acesta, Natura, printr-o ploaie zdravănă nu a reușit să ne strice buna dispoziţie și am considerat-o parte a aventurii acelei zile.
Pentru anii care vor veni, ne dorim că acest copil-minune – „Fabrica VCST Alba”, să aibă multe aniversări, cel puțin la fel de fantastice, cu oameni cel puțin la fel de muncitori și extraordinari și, nu în ultimul rând, cu rezultate cel puțin la fel de palpabile.

La mulți ani VCST Alba și felicitări tuturor angajaților!

Gyöngyi Hunyadi
Manager Resurse Umane VCST Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax