Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VCST Alba Iulia – familie, stabilitate, apartenență (P)

Publicat

Compania VCST Automotive Production Alba Iulia este pe piața locală de mai bine de 6 ani. În tot acest timp ea a crescut frumos, pas cu pas, devenind una din cele mai importante investiții străine stabile din zonă.

Cu siguranță că acest lucru nu ar fi fost posibil fără oamenii care lucrează aici, fie că vorbim de managementul companiei, de băieții de la Inginerie, Calitate sau de operatorii din Producție. Toți sunt oameni valoroși. Toți contribuie zi de zi la crearea de produse care aduc plus-valoare, pentru a avea clienți multumiți.

Fabrica nu ar putea exista și nu ar avea această stabilitate dacă acești oameni nu ar avea conștiința și dedicare.

Am ales să stăm de vorbă cu câțiva angajați ai fabricii, pentru care VCST Automotive Production Alba Iulia a devenit a doua familie. La propriu, ei lucrează în fabrică alături de o parte din familia lor.

Cele două familii pe care le vom prezenta sunt oameni cu bun simț, care înțeleg că doar prin munca poți realiza ceva și că, poți trece peste toate mult mai ușor dacă familia îți este aproape.

Familia Stîncel Olga și Marius – sot și soție. Lucrează în VCST Alba din 2016. Ambii sunt operatori în Producție. Sunt zile mai bune și zile mai proaste. Fac eforturi pentru cei doi copii ai lor – băiatul (mai are un an și termină școala de ofițeri de la Sibiu) și fata (studentă în anul I la Medicină).

Au ales să lucreze și să rămână aici pentru că ʺaceastă companie este serioasă și își respectă angajații”.

Familia Miclea Eugen, Nicolae și Mihai – tată și cei doi băieți. Lucrează în VCST Alba din 2015-2016. Domnul Miclea și băiatul Mihai lucrează ca și operatori în Producție, iar Nicolae este inspector de calitate în Departamentul Calitate. Sunt niste oameni muncitori, veseli, optimiști, cu toate că provocările vieții nu au lipsit.

Au ales să lucreze și să rămână aici deoarece ʺfirma creează mediul propice pentru dezvoltare profesională, programul permite să ai un second part-time job, programul de muncă se îmbină foarte bine cu cel de familieʺ.

Domnului Miclea, pe lângă cei trei copii mai mari – doi băieți și o fată, Dumnezeu i-a mai dăruit si o mică prințesă, Elena, care îi face zilele mai senine și îl ține în priză.

Mihai este student la TCM-Inginerie Industrială – Universitatea Tehnică Cluj – Extensia Alba. Speră ca după terminarea facultății să rămână în cadrul companiei ca și inginer.

Nicolae a început în VCST Alba ca și operator, dar după scurt timp a fost promovat în poziția de Inspector Calitate.

Pentru cei doi băieți fabrica le este loc de muncă, școală si dezvoltare profesională.

Ca și concluzie a celor prezentate mai sus, compania VCST Alba este o companie serioasă, care-și respectă angajații, creează mediul propice dezvoltării profesionale iar balanța între viața privată și cea profesională este echilibrată.

Vino și tu în familia VCST! În această perioadă VCST Alba Iulia recrutează:

– inginer proces

– inginer calitate

– inginer automatist

– electromecanic.

Trimite-ne un CV la jobs.alba@vcst.com sau aplică online direct pe https://careers.vcst.com !

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax