Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VCST Alba – rezultate, diversitate, scop comun! (P)

Publicat

Producătorul de componente auto – roți dințate pentru autovehicule ușoare și off-road, VCST Automotive Production Alba, subsidiara locală a grupului belgian BMT Drive Solutions, este pe piața locală din anul 2013, având, la ora actuală, un număr de 400 angajați, vârsta medie fiind de 35 de ani.

Fabrica nu ar putea exista și nu ar avea rezultatele așteptate fără oamenii care lucrează aici, fie că vorbim de managementul companiei, de operatorii din Producție sau de băieții de la Mentenanță. Toți își aduc aportul, zi de zi, la crearea de produse care aduc plus-valoare, pentru a avea clienți mulțumiți.

De această dată, am ales să stăm de vorbă cu câțiva dintre colegii de la Mentenanță, pe care îi vom enumera mai jos:

  • Claudiu Radu

  • Andrei Stoica

  • Nicolae Ilea

  • Sebastian Romoşan

  • Alexandru Sechereş

  • Claudiu Bănoi

Rolul Departamentului de Mentenanță în cadrul VCST Alba este menținerea funcțională a echipamentelor din fabrică, prin acțiuni preventive și corective.

Pe colegii de aici i-am putea compara cu niște spiriduși foarte harnici, dedicați, muncitori, constiincioși, responsabili, care rezolvă, într-un timp foarte scurt, toate problemele care apar dar cărora nu le place să iasă în evidență și să se laude cu activitatea lor.

Au idei foarte bune, pe care le și implementează, considerând că așa trebuie și așa e bine”. Sunt oameni cu personalități foarte diferite, cu hobby-uri foarte diverse (pescuit, sport, construcții, călătorii, astronomie), dar atunci când sunt la serviciu au singur obiectiv: de a face muncă de calitate.

Motivele pentru care se află, în continuare, alături de noi, sunt, de asemenea, diferite: colectivul și modul de lucru, dorința de a învăța lucruri noi, de a progresa și de a avansa, programul de lucru și proximitatea față de acesta, precum și echipa caracterziată de un înalt profesionalism. Suntem mândri ca avem astfel de oameni în echipa de Mentenanță și le mulțumim pentru că ne fac viața mai ușoară, atât ca și suport în procesul de producție, cât și prin lucrarile de întreținere efectuate!

De ce să mai faci naveta? Vino și tu la VCST Alba Iulia. Trimite-ne un CV la jobs.alba@vcst.com !

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax