Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VCST Alba – spirit de echipă, motivație și competitivitate (P)


Publicat

Începutul de an pentru VCST Alba e unul care ne prinde cu ștacheta sus, ca de obicei, iar temele abordate în advertorialul de luna aceasta sunt: spiritul de echipă, motivația și competitivitatea.

Astfel, „subiectul” care să reprezinte cel mai bine cele de mai sus menționate este echipa VCST Runners, care a fost formată în ianuarie 2017 din patru angajați: Diana Dobra, Angela Bercheu, Ciprian Docolina, Daniel Petrescu, pentru a promova sportul, mișcarea, starea de bine.

Compania VCST Alba susține astfel de inițiative, mai ales când este vorba de activități întreprinse de proprii angajați.

Beneficiile pe care acest sport le oferă, atât pentru corp cât și pentru minte, sunt promovate și de colegii noștri: „În afară de promovarea acestui mod sănătos de a trăi, dorim să facem cunoscută și compania pentru care lucrăm, atât pe piață cât și în rândul candidaților interesați de locuri de muncă în regiunea noastră” – Diana Dobra.

În anul 2018, respectiv 2019, alți trei dintre colegii noștri li s-au alăturat: Adrian Savu, Mihai Rosu, Adrian Câmpeanu, și acum se bucură de participarea la evenimentele VCST Runners.

Pentru că toți merită să fie cunoscuți, nu doar prin calitatea de sportiv cât și prin prisma activității lor în compania noastră, am realizat o scurtă prezentare a fiecăruia dintre ei:

Angela Bercheu – Senior Buyer (Departamentul Logistică), îmbină cu succes viața de familie și cariera, fiind mereu o prezență efervescentă a echipei VCST începând cu anul 2017;

Diana Dobra – Buyer (Departamentul Logistică), este „zâmbăreața” echipei și face parte din companie începând cu anul 2016;

Ciprian Docolina – sportiv înnăscut, ocupă funcția de Senior Planner (Departamentul Logistică) și este în VCST Alba de 4 ani de zile;

Daniel Petrescu – ocupă funcția de Heat Treatment Engineer (Departamentul Inginerie) și este în companie încă de la început, din anul 2012;

Adrian Savu – Shift Leader (Departamentul Producție), supranumit „sufletul evenimentelor marca VCST” a intrat în echipa noastră în anul 2014 și privește tot ce se întâmplă în jurul său cu un optimism debordant și molipsitor;

Mihai Roșu – ocupa funcția de Sales Engineer (Departamentul Vânzări), face față cu brio provocărilor de zi cu zi, din anul 2015;

Ultimul care întregește echipa VCST Runners, dar nu cel din urmă, este Adrian Câmpeanu – Buyer (Departamentul Logistică); familist convins, dar și persoana care la job găsește soluții chiar și atunci când pare „misiune imposibilă”, face parte din marea familie VCST Alba din anul 2016.

Dincolo de eventualele dispute apărute între ei la locul de muncă, în afara companiei, membrii echipei VCST Runners sunt extrem de uniți, iar actuala formulă, e una de succes, care reda foarte bine valorile VCST:

  • Câștigăm împreună – toti cei 7 participă la diverse competiții, în scopul de a fi cei mai buni și a câștiga cât mai multe premii;

  • Pasiune în a ne autodepăși – „Alergarea devine pentru noi mai mult decât doar un sport; devine un mod de viață, un mod de dezvoltare și de îmbunătățire de sine” – Angela Bercheu;

  • Adoptăm diversitatea – componenții fac parte din departamente diferite și nu există discriminare, în funcție de sex;

  • Încredere – optimiști și având încredere unii în ceilalți, sunt mereu pregătiți de noi competiții.

Alergătorii noștri au energie, determinare, voință și disciplină. De-a lungul timpului au existat mici accidentări care nu i-au ocolit nici pe sportivii noștri, însă nimic nu i-a impiedicat să reia antrenamentele, pentru a se prezenta așa cum se cuvine la fiecare competiție.

Oamenii sunt cel mai valoros atu al unei companii, iar VCST apreciază oamenii, susținându-i și fiindu-le alături și în afara companiei!ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Primul concert cu distanțare socială la Alba Iulia. Pregătiri intense în Piața Cetății

Publicat

După mai bine de două luni de stare de urgență și izolare din cauza pandemiei de coronavirus, locuitorii din Alba Iulia se vor putea bucura de primul concert în aer liber. 

În Piața Cetății din Cetatea Alba Carolina va avea loc duminică – 7 iunie un concert de muzică populară, iar luni 8 iunie, un concert de muzică clasică, susținute de Centrul de Cultură ”Augustin Bena”. 

Totuși, concertele se vor desfășura cu respectarea măsurilor de distanțare socială instituite pe timpul stării de alertă. 

Potrivit organizatorilor, spaţiul este clar delimitat, astfel încât să se asigure distanțarea socială atât între scenă și public, cât și între cele 500 de locuri pe scaune pregătite.

De asemenea, totul va fi temeinic igienizat. Accesul spectatorilor este liber și se va face doar cu respecartea măsurilor și regulilor pentru prevenirea răspândirii COVID-19, termo scanare, desinfectare și purtea măștilor de protecție.

Spectacolele vor fi organizate de către Consiliul județean Alba prin instituțiile subordonate și Primăria municipiului Alba Iulia.

Pregătirile sunt făcute, scena este instalată, mai rămâne doar ca evenimentul să fie aprobat de comitetul local pentru situații de urgență, care se întrunește astăzi (vineri, 5 iunie). Revenim cu amănunte. 

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Sediul Școlii ”Liviu Rebreanu” din Alba Iulia, modernizat cu 1,49 milioane lei. Primăria a recepționat lucrările

Publicat

Sediul Școlii Gimnaziale ”Liviu Rebreanu” din Alba Iulia a fost modernizat cu fonduri PNDL. Investiția a fost de aproape 1,5 milioane lei. Lucrările au fost recepționate de primărie.

Fazele de execuție din contractul atribuit către Alfa Construct S.R.L. au cuprins lucrări de înlocuire integrală a elementelor de acoperiș, refacerea sistemului termic inclusiv prin izolarea planșeului peste pod și subsol, realizarea unei rampe pentru persoane cu handicap, dar și îndeplinirea măsurilor și normelor ce țin de paza și siguranța la incendii, transmite primăria.

”Avem lucrări în derulare, în diverse etape, la mai multe școli, licee sau grădinițe. Am transformat într-o oportunitate inclusiv această perioadă în care copiii au rămas acasă și am avansat pe multe șantiere. Sigur, suntem cuplați deja și la proiecte noi: o creșă și o nouă grădiniță.

Pentru Școala ”Liviu Rebreanu” susținem o formulă completă, după acest prag de investiții susținute din bugetul PNDL, vom trece la modernizarea curții, repararea gardului interior și amenajarea unui teren de sport propriu, folosind bugetul local”, a precizat Paul Voicu, viceprimar cu atribuții de primar.

Valoarea obiectivului de investiții Școala Generală ”Liviu Rebreanu” este 1.495.262,64 lei cu TVA inclus.

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

Violență în familie la Ocna Mureș. Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce și-a agresat soția

Publicat

Un bărbat din Ocna Mureș s-a ales cu dosar penal după ce și-ar fi bătut soția. Femeia a fost cea care l-a reclamat la poliție.

Potrivit IPJ Alba, joi, 4 iunie, polițiștii din Ocna Mureș au fost sesizați, prin plângere, de către o femeie de 35 de ani din oraș, cu privire la faptul că miercuri seara ar fi fost agresată de soț.

”În urma interpretării formularului de evaluare a riscului, a rezultat necesitatea emiterii, față de agresor, a unui ordin provizoriu de protecție, pe o perioadă de 5 zile, acesta fiind obligat să nu se apropie” de soția sa, a transmis IPJ Alba.

De asemenea, pe numele său, a fost întocmit un dosar penal, pentru violență în familie.

Citeste mai mult
Publicitate

CUGIR

Cugirul a scăpat de coronavirus: 38 de pacienți vindecați. Alte două persoane infectate figurează în oraș dar nu locuiesc acolo

Publicat

La Cugir au fost confirmate două noi cazuri de COVID-19, în ultima săptămână. Potrivit autorităților locale, cele două persoane se află în alte localități din județ, având doar domiciliul în oraș.

Prin urmare, primăria consideră că nu mai sunt cazuri active în oraș, toți cei 38 de pacienți înregistrați de la începutul pandemiei fiind vindecați.

”Au fost confirmate două cazuri noi de coronavirus la persoane cu domiciliul în Cugir. Trebuie însă precizat că aceste două persoane nu locuiesc în orașul nostru, ci au reședința în alte localități ale județului, astfel că putem afirma că pe plan local nu mai sunt infectări cu COVID-19 (toți cei 38 de confirmați, fiind videcați)”, a anunțat Primăria, pe Facebook.

În ultima săptămână, la Spitalul Orășenesc Cugir au fost prelevate probe pentru 43 teste de depistare a virusului SARS Cov-19, iar rezultatele au fost negative.

La Cugir se mai află în izolare la domiciliu 82 persoane (din 46 familii). În perioada 30 mai – 4 iunie, au ieșit din izolare 22 de familii (47 persoane) și au intrat 27 de familii (40 de persoane). Dintre acestea, în momentul de față, beneficiază de hrană 9 familii vulnerabile, potrivit primăriei.

SPAS Cugir a evaluat săptămâna aceasta 10 persoane vârstnice, iar în patru cazuri s-a constatat risc mediu. Au fost livrate alimente și medicamente pe baza a 7 comenzi.

Cetățenii sunt atenționați să respecte cu multă responsabilitate măsurile de protecție și distanțare socială. CLSU Cugir atrage atenția că relaxarea măsurilor nu înseamnă și depășirea pericolului epidemiologic.

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate