Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VCST, în calitate de angajator: seriozitate, punctualitate, oportunități. Cristian Ciorea – inginer de proces (P)

Publicat

Cristian Ciorea, 35 de ani, căsătorit, din Alba Iulia.

Absolvent al Facultății de Construcții de Mașini – Specializarea TCM, din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, extensia Alba Iulia.

Cristian, știu că ai absolvit facultatea ca și student eminent; cât de important este procesul de învățare și de dezvoltare a unui individ, fie că vorbim de școală sau de locul de muncă?

O veche zicală spune că „școala îți deschide o carte”, dar în același timp eu susțin că te ajută să devii un bun autodidact, ceea ce te va ajuta ulterior în viața profesională.

Consider că dacă îți dorești o evoluție constantă în viața profesională, procesul de învățare nu se încheie odată cu terminarea studiilor.

Cum și când ai început colaborarea cu VCST Alba?

Colaborarea mea cu VCST Alba a început în luna februarie a anului 2016. Fiind student în anul II, am realizat nevoia interacțiunii cu industria Automotive, pentru a înțelege în adevăratul sens ce presupune această arie. Această abordare a adus un aport progresiv în evoluția mea, atât pe plan școlar cât și profesional.

Poți să ne detaliezi evoluția ta în cadrul companiei?

Am început activitatea în VCST Alba pe poziția de Tehnician Asigurarea Calității în Laboratorul de Recepție Marfă (SQA), în cadrul Departamentului de Calitate.

După o perioadă de 5 luni, a devenit disponibil postul de Inspector de Calitate în Laboratorul de Tratament Termic, tot în cadrul Departamentului de Calitate, post pentru care am aplicat și am susținut un concurs.

Pe această poziție am activat pentru o perioadă de 2 ani și 4 luni în cadrul unui colectiv deosebit și cu suportul unui mentor extraordinar.

Nu aș vrea să pierd această ocazie pentru a-i mulțumi doamnei Teodora Marcu pentru tot efortul și răbdarea pe care le-a investit în mine!

Începând cu data de 1 noiembrie 2018 a apărut o altă oportunitate pe care am îmbrățișat-o: în cadrul Departamentului de Inginerie, poziția de Inginer de Proces, unde activez și în acest moment.

Ca să existe o balanță în relația Angajat-Angajator, care ar fi acele aspecte care ar trebui să conteze?

Prin definiție, balanța presupune o stare de echilibru, în consecință consider că reciprocitatea este esențială în relația Angajat-Angajator.

Nu în ultimul rând, aș mai adauga respectul și încrederea, dar acestea se dobândesc prin multă muncă și realizări.

Fiecare ne apreciem aportul pe care-l aducem prin activitatea noastră zilnică în cadrul companiei, ca și foarte important și chiar de neînlocuit. Ce părere ai despre acest aspect?

Cu siguranță aportul fiecărui angajat este esențial pentru companie, datorită particularităților activității fiecărui individ în parte.

Ce reprezintă echipa VCST pentru tine?

O echipă tânără, dinamică, în plină dezvoltare, cu un potențial deosebit.

Ce părere ai despre oportunităţile de promovare şi dezvoltare profesională în cadrul VCST Alba?

În mod cert, compania oferă oportunități de promovare și dezvoltare profesională, exemplul cel mai concludent fiind evoluția mea în cei 3 ani alături de echipa VCST Alba.

Dacă ar trebui să descrii în trei cuvinte VCST ca angajator, care ar fi acelea?

Dacă la unele din precedentele întrebări a trebuit să caut puțin răspunsurile, la aceasta este foarte simplu să răspund:

  • Seriozitate
  • Punctualitate
  • Oportunități.

De ce să mai faci naveta? Aplică și tu la jobs.alba@vcst.com

Află detalii despre VCST ca și angajator de top la www.vcst.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax