Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VCST, în calitate de angajator: seriozitate, punctualitate, oportunități. Cristian Ciorea – inginer de proces (P)


Publicat

Cristian Ciorea, 35 de ani, căsătorit, din Alba Iulia.

Absolvent al Facultății de Construcții de Mașini – Specializarea TCM, din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, extensia Alba Iulia.

Cristian, știu că ai absolvit facultatea ca și student eminent; cât de important este procesul de învățare și de dezvoltare a unui individ, fie că vorbim de școală sau de locul de muncă?

O veche zicală spune că „școala îți deschide o carte”, dar în același timp eu susțin că te ajută să devii un bun autodidact, ceea ce te va ajuta ulterior în viața profesională.

Consider că dacă îți dorești o evoluție constantă în viața profesională, procesul de învățare nu se încheie odată cu terminarea studiilor.

Cum și când ai început colaborarea cu VCST Alba?

Colaborarea mea cu VCST Alba a început în luna februarie a anului 2016. Fiind student în anul II, am realizat nevoia interacțiunii cu industria Automotive, pentru a înțelege în adevăratul sens ce presupune această arie. Această abordare a adus un aport progresiv în evoluția mea, atât pe plan școlar cât și profesional.

Poți să ne detaliezi evoluția ta în cadrul companiei?

Am început activitatea în VCST Alba pe poziția de Tehnician Asigurarea Calității în Laboratorul de Recepție Marfă (SQA), în cadrul Departamentului de Calitate.

După o perioadă de 5 luni, a devenit disponibil postul de Inspector de Calitate în Laboratorul de Tratament Termic, tot în cadrul Departamentului de Calitate, post pentru care am aplicat și am susținut un concurs.

Pe această poziție am activat pentru o perioadă de 2 ani și 4 luni în cadrul unui colectiv deosebit și cu suportul unui mentor extraordinar.

Nu aș vrea să pierd această ocazie pentru a-i mulțumi doamnei Teodora Marcu pentru tot efortul și răbdarea pe care le-a investit în mine!

Începând cu data de 1 noiembrie 2018 a apărut o altă oportunitate pe care am îmbrățișat-o: în cadrul Departamentului de Inginerie, poziția de Inginer de Proces, unde activez și în acest moment.

Ca să existe o balanță în relația Angajat-Angajator, care ar fi acele aspecte care ar trebui să conteze?

Prin definiție, balanța presupune o stare de echilibru, în consecință consider că reciprocitatea este esențială în relația Angajat-Angajator.

Nu în ultimul rând, aș mai adauga respectul și încrederea, dar acestea se dobândesc prin multă muncă și realizări.

Fiecare ne apreciem aportul pe care-l aducem prin activitatea noastră zilnică în cadrul companiei, ca și foarte important și chiar de neînlocuit. Ce părere ai despre acest aspect?

Cu siguranță aportul fiecărui angajat este esențial pentru companie, datorită particularităților activității fiecărui individ în parte.

Ce reprezintă echipa VCST pentru tine?

O echipă tânără, dinamică, în plină dezvoltare, cu un potențial deosebit.

Ce părere ai despre oportunităţile de promovare şi dezvoltare profesională în cadrul VCST Alba?

În mod cert, compania oferă oportunități de promovare și dezvoltare profesională, exemplul cel mai concludent fiind evoluția mea în cei 3 ani alături de echipa VCST Alba.

Dacă ar trebui să descrii în trei cuvinte VCST ca angajator, care ar fi acelea?

Dacă la unele din precedentele întrebări a trebuit să caut puțin răspunsurile, la aceasta este foarte simplu să răspund:

  • Seriozitate
  • Punctualitate
  • Oportunități.

De ce să mai faci naveta? Aplică și tu la jobs.alba@vcst.com

Află detalii despre VCST ca și angajator de top la www.vcst.comȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

ACTUALITATE

Intervenții ale Serviciului Public de Administrarea Patrimoniului Sebeș pentru îmbunătățirea stării drumurilor de la Răhău

Publicat

Serviciul Public de Administrarea Patrimoniului Sebeș a intervenit, în ultimele zile, la Răhău, în vederea evitării unor posibile probleme pe care le pot genera ploile, în condițiile în care se așteaptă venirea toamnei.

Reprezentanții Primăriei Sebeș au transmis că s-a recurs la îndreptarea drumurilor cu utilajele din dotare și la curățarea șanțurilor.

De asemenea, s-a lucrat la realizarea unor subtraversări și a unor șanțuri de scurgere.

Citeste mai mult
Publicitate

ECONOMIE

Un nou MALL se construiește la Alba Iulia. Centru comercial pe o suprafață de 6,1 hectare.”Ancora” este un hypermarket Carrefour

Publicat

Prime Kapital și MAS REI a anunțat că pregătesc construirea celui mai mare centru comercial din județul Alba, Alba Iulia Value Centre. Noul centru comercial, care urmează modelul celor deschise deja la Roman și Zalău, va avea o suprafață totală de 19.300 mp și se află în faza de planificare.

Ancora noului Mall va fi un hipermarket Carrefour, iar deschiderea este preconizată pentru anul 2022 potrivit siteului oficial al companiei. Prime Kapital mai deține centre comerciale în Arad, București, Iași, Târgoviște, Burgas și Stara Zagora ( Bulgaria) și Gorzow (Polonia).

Suprafața totală de teren vizată pentru investiția de la Alba Iulia este în suprafață de 124.000 mp (12,4 hectare), iar construcția ar urma să fie amplasată pe circa 4-5 hectare. Comparativ, mall-ul Vivo din Cluj-Napoca (fostul Polus) se întinde pe 6,1 hectare.

Noul centru comercial va fi accesibil direct din E 81.

Prime Kapital și MAS REI  au deschis recent Roman Value Centre, care găzduiește 50 de spații comerciale pentru toate categoriile de vârstă și interese, pe o suprafață închiriabilă de aproximativ 20.000 metri pătrați și Zalău Value Centre, care este cel mai mare centru comercial din județul Sălaj.

Centrul comercial care se va construi la Alba Iulia, include un hipermarket, o galerie comercială și spații de tips trip mall, va deservi peste 160.000 de locuitori atât din municipiul Alba Iulia, cât și din localitățile din împrejurimi, generând peste 600 locuri de muncă.

Bugetul estimat pentru construcția Alba Iulia Value Centre este de 23,4 milioane euro, iar data estimată a inaugurării este anul 2022.

Centrul comercial, accesibil direct din E81, va avea o zonă de magazine cu acces din parcare, food court și galerie comercială interioară, iar ancora principală va fi un hipermarket Carrefour. În plus, vor fi amenajate 700 de locuri de parcare.

Potrivit Primăriei Alba Iulia, centrul comercial de tip Mall se va construi în zona Bărăbanț, pe un teren aflat în zona râului Ampoi. O firmă din București a solicitat și primit certificat de urbanism de la Primărie, pentru elaborarea PUZ.

Proiectul prevede construirea unui centru comercial, a unui centru wellness și amenajarea de sensuri giratorii, parcări, alei carosabile și pietonale și spații verzi. Sunt prevăzute construcții pe o suprafață de aproximativ 6,1 hectare de teren.

Firma PK Topaz SRL din București a solicitat Primăriei Alba Iulia, în data de 27 aprilie 2020, un certificat de urbanism pentru elaborare PUZ – Construire centru comercial Alba Iulia, sensuri giratorii, centru wellness, amenajare platforme exterioare cu parcări, alei carosabile și pietonale, reconfigurare căi de acces, semnalistică rutieră, amplasare casete publicitare luminoase și totemuri publicitare, amenajare spații verzi, împrejmuire teren și introducere parcelă în intravilan.

De asemenea, se dorește devierea rețelei electrice de înaltă tensiune (LEA 220 kW) și efectuarea de operațiuni cadastrale, notariale și schimbare categorie de folosință.

Terenul se află în localitatea Alba Iulia, în zona străzilor Alexandru Ioan Cuza și Fabricilor.

Potrivit PUG, terenul vizat este parțial extravilan, astfel că va trebui trecut în intravilan pentru realizarea investiției și relocată rețeaua electrică de 220 kW (liniile ar urma să fie deviate pe lângă râul Ampoi și trecute în subteran). Procedura este de durată și la această dată se efectuează procedurile de alipire a terenurilor.

Proiectul include circa 1500 locuri de parcare și amenajarea a două sensuri giratorii (unul pe strada Alexandru Ioan Cuza, celălalt pe strada Fabricilor). Proiectul ar putea însă suferi modificări.

Firma PK Topaz SRL are sediul în București, iar, potrivit termene.ro, acționarii firmei și legăturile cu alte companii sunt după cum urmează:

În același timp, pentru anul viitor este planificată și extinderea primului centru comercial de tip mall din oraș. Alba Mall se extinde cu circa 6.000 mp. Crește și numărul de locuri de parcare (285 existente, 140 propuse).

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Focar de coronavirus la Centrul de Dializă din Alba Iulia. 14 pacienți infectați, descoperiți la testarea de miercuri

Publicat

Focar de coronavirus la Centrul de Dializă din Alba Iulia. Sunt 14 pacienți infectați, potrivit unor surse ale ziarului Alba24.

Pacienții centrului au fost testați conform procedurii naționale, la două săptămâni, 14 dintre teste fiind miercuri pozitive.

Deocamdată nu se știe cum s-au infectat. Autoritățile au declanșat o anchetă epidemiologică și se pare că pacienții cu boli mai grave au fost transporatați deja la spital. Ar fi vorba despre 2,3 persoane care prezintă un risc mai ridicat.

 

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Cum explică europarlamentarul Rareș Bogdan eșecul PNL la primăria Alba Iulia și succesul candidatului USR PLUS, Gabriel Pleșa

Publicat

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a încercat să explice de ce liberalii au pierdut primăriile din Alba-Iulia, Timișoara și Brașov. Acesta a spus că la Alba Iulia a fost vorba despre o confuzie, pentru că ambii au fost viceprimari în mandatul lui Mircea Hava. 

„Probabil alegătorii noștri, la Alba a fost o confuzie generată tocmai de faptul că domnul Pleșa a fost viceprimarul lui Mircea Hava, primarul care a transformat complet Alba și candidatul nostru Voicu Paul a fost de asemenea viceprimar.

Deci au fost doi viceprimari. Unul preluat de USR, celălalt al nostru, care s-au bătut, a câștigat probabil datorită unei comunicări ceva mai eficiente, domnul Pleșa.

Până la urmă, sunt trei primari pierduți de noi,( nr. Alba Iulia, Timișoara și Brașov) dar s-a întors tot dreapta. Era grav pentru mine dacă pierdeam în favoarea stângii, pentru că atunci erau mutații în electorat. Nu s-a întâmplat acest lucru” a spus europarlamentarul Rareș Bogdan, invitat la Digi24.

Rareș Bogdan este originar din județul Alba, de la Ocna Mureș, unde tatăl său a condus UPSOM- cea mai importantă întreprindere din oraș și de unde s-a mutat la Cluj-Napoca.

 

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate