Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vehiculele folosite pentru furturile de lemne vor fi confiscate. Modificări la Codul Silvic

Publicat

Codul Silvic în variantă modificată ar putea intra la vot final săptămâna viitoare, în Camera Deputaţilor, iar unul dintre amendamentele importante se referă confiscarea vehiculelor folosite pentru comiterea de infracţiuni silvice, potrivit paginii de Facebook a Ministerului Mediului.

Noua prevedere legală face parte din setul de măsuri pentru combaterea tăierilor ilegale din pădurile României.

”Setul de măsuri mai cuprinde înăsprirea sancțiunilor, confiscarea mijloacelor utilizate în comiterea de infracțiuni silvice, inclusiv vehiculele, sau schimbarea etapizată a modului de comercializare a lemnului în România, din lemn pe picior în lemn fasonat”, se arată ăn textul publicat pe pagina de Facebook a Ministerului Mediului.

În postare se mai precizează că după adoptarea și promulgarea actului normativ, toate furturile de arbori din pădurile României, indiferent de valoare, vor intra sub incidență penală.

Reprezentanții ministerului menţionează că setul de măsuri mai cuprinde schimbarea etapizată a modului de comercializare a lemnului în România, din lemn pe picior în lemn fasonat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ???

    vineri, 10.07.2020 at 12:05

    Daca ar fi controale in Sebes ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax