Connect with us
Publicitate

BLAJ

Veste bună la Blaj: Patru persoane internate la spitalul din localitate s-au VINDECAT de COVID-19. Vor petrece Paștele acasă

Publicat

Patru pacienți infectați cu coronavirus s-au vindecat, la Spitalul Municipal Blaj și au fost externați, urmând să fie acasă de Paște, a anunțat vineri primarul Gheorghe Rotar.

”Este o mare realizare a personalului medical și a Blajului, pentru că la Spitalul din Blaj sunt tratați doar pacienții cu forme severe sau grave de infecții cu COVID – 19 șau care au și alte patologii cronice, celelate spitale din județ asigurând tratarea pacienților cu forme ușoare sau asimptomatice de infecții cu COVID-19.

În aceste condiții, vestea pe care am primit-o azi dimineață este cu adevărat fantastică și confirmă faptul că până acum Blajul și-a făcut datoria! Azi am câștigat o bătălie și avem șanse ca împreună să câștigăm acest război!”, a scris edilul într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

El subliniază că orașul, chiar dacă este mic, a reușit să se mobilizeze în scurt timp și să devină un exemplu de bună practică medicală în lupta cu acest virus necunoscut și reamintește că în oraș nu sunt cazuri confirmate, nici în rândul localnicilor, nici în rândul cadrelor medicale.

”Blajul nu-și poate permite să eșueze în această luptă și, așa cum am promis, voi face tot ceea ce ține de mine și de administrația locală ca să trecem cu bine și de această încercare! Până acum e bine! La Blaj nu avem niciun caz de infectare în rândul populației și nici în rândurile cadrelor medicale!

Pentru această reușită felicit toți blăjenii care au înțeles că e timpul să fim uniți pentru a spori șansele ca “totul să fie bine” și sunt recunoscător întregului personal de la Spitalul Municipal Blaj, în primul rând celor 12 medici, 24 de asistente și 18 infirmiere și îngrijitoare care luptă în linia întâi, în acest schimb! Sper ca și celelalte schimburi, care urmează în această luptă, să aibă același succes! Am încredere în forța noastră și în faptul că asemenea vești bune vor continua să vină și în cazul celor 27 de pacienți care se află în prezent internați la Spitalul din Blaj și a căror evoluție este favorabilă în peste 90% dintre cazuri.

Să rămânem uniți, fără pași înapoi, convinși că TOTUL VA FI BINE!”, a mai scris Gheorghe Rotar.

Foto: Facebook/ Gheorghe Rotar

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax