Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Veste bună pentru cei care vor să renunțe la fumat. Plasturii cu nicotină și alte medicamente pentru combaterea acestui viciu s-ar putea compensa

Publicat

nu fumatiFumătorii care vor să scape de acest viciu ar putea să și cumpere compensat plasturi cu nicotină și alte medicamente compensate. Ministerul Sănătății intenționează să facă achiziție publică pentru aceste produse, începând de anul acesta.

Un proiect de ordin privind modificarea și completarea Normelor tehnice de realizare a programelor naționale de sănătate publică pentru anii 2015 si 2016 a fost pus în dezbatere publică de Ministerul Sănătății.

Potrivit proiectului, Ministerul Sânătății va cumpara, în 2016, prin achiziție publică centralizată, medicamentele necesare combaterii consumului de tutun. Printre acestea sunt si plasturii transdermici cu nicotina.

Noul proiect prevede asigurarea unor stocuri adecvate și continue de medicamente, materiale sanitare, dispozitive medicale și altele asemenea, necesare derulării programelor naționale de sănătate publică.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax