Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Veste bună pentru locatarii blocului 6 ABC din Ocna Mureș. Administrația locală a demarat procedura de alimentare cu energie electrică a imobilului

Publicat

Veste bună pentru locatarii blocului 6 ABC din Ocna Mureș. Consilierii locali au aprobat recent modalitatea de achiziție publică pentru contractul ce prevede alimentarea cu energie electrică a imobilului. Valoarea acestuia se ridică la suma de 63.300 lei, respectiv 13.758,18 euro, iar atribuirea se va face prin achiziție directă, la prețul cel mai scăzut.

Proiectul prevede alimentarea cu energie electrică a celor trei scări ale blocului 6 ABC din Ocna Mureș și implicit a apartamentelor și utilităților comune, prin montarea câte unei firide de distribuție și contorizare pe palier pe fiecare scară în parte. Firidele de branșament vor fi montate pe domeniul public, pe fațada exterioară a blocului, la o înălțime de 0,5 metri și vor fi prevăzute cu siguranțe principale.

Măsurarea energiei electrice se va realiza la fiecare abonat prin contoare monofazate ce vor fi instalate la cererile individuale ale fiecărui consumator. Lucrările vor demara după semnarea contractului de racordare, pe baza unui proiect tehnic elaborat de o firmă atestată ANRE și avizat de Sucursala de Distribuție Electrică Aba. Costul avizelor necesare va fi suportat de către ofertant.

Termenul de execuție a lucrărilor este de 2 luni de la data semnării contractului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax