Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Veste bună pentru locuitorii din Alba: Centrul de management al deșeurilor de la Galda de Jos își începe activitatea din 7 mai

Publicat

Centrul de management al deșeurilor de la Galda de Jos va fi funcțional începând din 7 mai.

Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, miercuri, în timpul unei vizite de lucru la fața locului. 

Funcționalizarea depozitului de la Galda de Jos este unul dintre cele mai așteptate momente din punct de vedere administrativ, din cauza situației legate de depozitarea deșeurilor din județ și vine la foarte mulți ani de la finalizarea lucrărilor de acolo.

Președintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, Florin Gârbacea, alături de primarul Municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa și alți reprezentanți ai administrațiilor locale din Alba, s-au deplasat, miercuri, 28 aprilie, într-o vizită de lucru la depozitul ecologic de deşeuri de la Galda de Jos, unde li s-a prezentat investiția iar viitorul operator le-a arătat cum va funcționa totul.

”Este o veste foarte bună și foarte importantă pentru noi” a spus la rândul său primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Elena

    miercuri, 28.04.2021 at 12:08

    Dragi cetateni ai judetului Alba, conducatorii nostri ne-au promis ca o sa scada preturile, deoarece acu o luna au crescut pe motiv ca se duc deseurile la Oradea, inainte la Tg. Jiu si uite asa a tot crescut pretul la colectarea deseurilor. Sa vedem ce-o sa faca noii nostri alesi.

  2. Pamfil

    miercuri, 28.04.2021 at 14:07

    Doar ce-a scumpit „operatorul de salubritate” preturile cu aproape 25%. Despre ce ieftiniri e vorba? In ritmul asta mai bine merg cu gunoiul in spatele blocului si-i dau foc.

  3. Elena

    miercuri, 28.04.2021 at 16:08

    Nu se poate nici asa ceva, deoarece vin pompierii si politia si dau amenzi, eu nu mai ard nimic in curte, imi e frica si cand coc toamna vinete. M-am trezit cu politia la poarta.
    Eu am zis ca trebuie sa ieftineasca deoarece nu se mai transporta la distanta mare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate